Δούκισσα Νομικού: Οι πρώτες δηλώσεις του πατέρα της - Τι αποκάλυψε για την εγγονή του; (Video)
Showbiz

Δούκισσα Νομικού: Οι πρώτες δηλώσεις του πατέρα της - Τι αποκάλυψε για την εγγονή του; (Video)

Η Δούκισσα Νομικού γέννησε την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στις 10 το βράδυ ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

Το όνομα που θα πάρει η μικρή είναι «Αναστασία»!

Ο γυναικολόγος της Δούκισσας Νομικού, ο κύριος Πέτρος Νικολαΐδης ανέφερε: «Είχαμε ένα πολύ ωραίο τοκετό για δεύτερη φορά. Αν και αυτός ήταν πολύ γρήγορος. Μέσα σε δύο ώρες. Η Δούκισσα είχε τα πρώτα συμπτώματα το απόγευμα. Της συνέστησα να έρθει αμέσως στο μαιευτήριο. Κάναμε εξετάσεις και είδαμε πως μπαίνει σε μια πρώτη φάση τοκετού. Ήταν πολύ ψύχραιμη η Δούκισσα, πάρα πολύ συνεργάσιμη και ήρεμη.»!

Και τόνισε: « Η μικρή Αναστασία πήρε τα χρώματα της μαμάς, αλλά μοιάζει και στον μπαμπά της. Γεννήθηκε 3.130 γρ. Η πιθανή ημερομηνία τοκετού της Δούκισσας ήταν σήμερα. Το καταληκτικό με τη Δούκισσα είναι πως γεννάει την τελευταία ημέρα του μήνα της. Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ήταν μέσα. Πολύ ήρεμος. Έκοψε τον ομφάλιο λώρο»!

Ο μπαμπάς της Δούκισσας Νομικού, ο Νίκος Νομικός μίλησε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» και αποκάλυψε: «Η Δούκισσα μας πήρε τηλέφωνο ότι πάει στο νοσοκομείο και πήγαμε και εμείς και αναμέναμε… ήταν μία εύκολη γέννα. Η Δούκισσα είναι τρισευτυχισμένη! Χαιρόμαστε για το δεύτερο εγγόνο, είναι ζωηρό…»! Τι αποκάλυψε για την εγγονή που ήρθε στη ζωή την Πέμπτη το βράδυ;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved