Η Αθηνά Οικονομάκου ξέρει πώς να κρατάει ζωντανό τον έρωτα στον γάμο της και... δίνει μαθήματα!
Showbiz

Η Αθηνά Οικονομάκου ξέρει πώς να κρατάει ζωντανό τον έρωτα στον γάμο της και... δίνει μαθήματα!

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος μόνο τυχαία δεν θεωρούνται από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ αφού η ηθοποιός κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να κρατάει αυτόν τον έρωτα δυνατό!

Το ζευγάρι σε λίγες ημέρες θα γιορτάσει την πρώτη επέτειο του θρησκευτικού του γάμου που είχε γίνει πέρυσι, τέτοιον καιρό, στη Μύκονο και ήταν ένας από τους πιο όμορφους γάμους της χρονιάς.

Λογικό είναι, λοιπόν, μία τόσο ερωτευμένη γυναίκα όπως είναι η Αθηνά Οικονομάκου να κάνει... rewind στην κοινή ζωή της με τον σύζυγό της και να θυμάται αυτή την αξέχαστη ημέρα.

Και επειδή πού και πού πρέπει να δίνουμε όλοι... τονωτικές ενέσεις σε σχέσεις ζωής όπως είναι ο γάμος για κάθε ζευγάρι, η όμορφη ηθοποιός το έκανε και με το... παραπάνω, δίνοντας συγχρόνως και... μαθήματα για το πώς μπορεί να κρατηθεί ένας μεγάλος έρωτας ζωντανός μέσα σε έναν γάμο.

Ανέβασε λοιπόν μία φωτογραφία της με τον σύζυγό της στην οποία απεικονίζονται να φιλιούνται τρυφερά και έγραψε στη λεζάντα της: «Υπάρχουν μόνο δύο στιγμές που θέλω να είμαι μαζί σου, τώρα και για πάντα!».

Δείτε παρακάτω την εν λόγω φωτογραφία:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved