Μενεγάκη: Λύγισε με το μήνυμα για τον Άγγελό της: «Κλαίω γ@μ@το ...» (Photos)
Showbiz

Μενεγάκη: Λύγισε με το μήνυμα για τον Άγγελό της: «Κλαίω γ@μ@το ...» (Photos)

Η Ελένη Μενεγάκη μία μέρα πριν την πρεμιέρα της συγκινήθηκε με το μήνυμα μιας διαδικτυακής της φίλης στο Instagram για τον Άγγελό της, που σε ένα μήνα γίνεται 17 χρονών.

Η Ελένη, χθες Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, απόλαυσε την απογευματινή της βόλτα στο κέντρο της Αθήνας έχοντας δίπλα της τον πρίγκιπά της, τον Άγγελό της!

Η Ελένη δημοσίευσε φωτογραφίες από την βόλτα τους και το ίδιο έκανε και ο μονάκριβος γιος της, που πηγαίνει στην Δευτέρα Λυκείου.

Ένα σχόλιο όμως πριν την πρεμιέρα της τη συγκίνησε! Ποιο ήταν αυτό;

Μία φίλη της που την παρακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια έγραψε: «Ελένη ποτέ δεν ξεχνάω την μέρα που γύρισες στην εκπομπή μετά την γέννα του Άγγελου που κρατούσες ένα φορμάκι του! Να τον χαίρεσαι!».

Και η Ελένη απάντησε: «Τι θυμήθηκες; Κλαίω γαμώτο ... όλες αυτές οι μοναδικές αναμνήσεις με τα παιδιά μου μωρά είναι χαραγμένες μέσα στην ψυχή μου... Και όλες οι φορές που τα άφηνα στο παρκοκρέβατο να παίζουν για να πάω στην εκπομπή και μου άπλωναν τα χεράκια τους για να τα πάρω μαζί! Έχω κρατήσει από όλα κάποια μωρουδιακά φορμάκια με την μυρωδιά τους. Ο χρόνος τρέχει και δεν γυρίζει πίσω ... χαρείτε την κάθε στιγμή με τους αγαπημένους σας».

Δείτε τον διάλογο που είχε η Ελένη με τις φίλες της αλλά και τις φωτογραφίες με τον 17χρονο γιο της, Άγγελο στο κέντρο της Αθήνας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved