Ειρήνη Καζαριάν: Τι συμβαίνει τελικά με τον Ίαν Στρατή; Δείτε τι αποκάλυψε η νικήτρια του GNTM!
Showbiz

Ειρήνη Καζαριάν: Τι συμβαίνει τελικά με τον Ίαν Στρατή; Δείτε τι αποκάλυψε η νικήτρια του GNTM!

Η Ειρήνη Καζαριάν απαντά πρώτη φορά τι συμβαίνει με τον Ίαν Στρατή. Είναι μαζί;

Μετά τα όσα άκουσε η νικήτρια του GNTM μιας και θα ερμηνεύσει Ίψεν αφού θα συμμετέχει στην παράσταση «Κούκλες, έδωσε συνέντευξη και μίλησε για όλα ακόμα και για την προσωπική της ζωή!

Αρχικά αναφέρθηκε στο GNTM και τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι: «Ακόμη και ως θεατής είναι κάτι το οποίο απολαμβάνω και θα ήθελα να δω πώς θα βιώσουν και πώς θα διαχειριστούν οι φετινές κοπέλες την πίεση του διαγωνισμού. Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να κερδίσω γιατί η πορεία μου μέσα στο παιχνίδι δεν ήταν σταθερή.»

Και τόνισε: «Βρέθηκα αντιμέτωπη με πολλές δυσκολίες, όπως και φάνηκε, όμως το πείσμα και η θέλησή μου με βοήθησαν να κατακτήσω τον τίτλο. Και αυτό είναι κάτι που θα ήθελα να το περάσω σε όλα τα κορίτσια του φετινού διαγωνισμού και όχι μόνο, καθώς όταν θέλεις κάτι, πραγματικά μπορείς να ξεπεράσεις τους φόβους σου και να πετύχεις πολλά».

Και υπογράμμισε η Ειρήνη Καζαριάν στην Real Life: «Αυτό που θα μείνει για πάντα ανεξίτηλο στην καρδιά μου και στο μυαλό είναι φυσικά η στιγμή που ανακηρύχθηκα νικήτρια. Η στιγμή ήταν ανεκτίμητη και η χαρά απερίγραπτη».

Όσο για το τι τρέχει με τον Ίαν; Η αποκάλυψη στην gallery που ακολουθεί! Είναι το νέο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved