Ελληνίδα ηθοποιός κάνει διακοπές και... δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύντροφό της! (photos)
Showbiz

Ελληνίδα ηθοποιός κάνει διακοπές και... δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύντροφό της! (photos)

Είναι ερωτευμένη και δεν έχει κανένα λόγο να το κρύβει! Και γιατί να το κρύψει όταν περνάει τόσο όμορφα στο πλευρό του και είναι τόσο ευτυχισμένη; 

Η εν λόγω Ελληνίδα ηθοποιός η οποία έχει παίξει σε μερικές από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές παραγωγές των τελευταίων ετών, αυτές τις ημέρες απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες διακοπών και μάλιστα σε έναν από τους ομορφότερους προορισμούς της χώρας μας.

Πρόκειται για τις πηγές του Αχέροντα στην Ήπειρο όπου οι φυσικές ομορφιές είναι πραγματικά ατελείωτες. Εκεί οι δύο ερωτευμένοι έδειξαν να χαίρονται κάθε στιγμή τους, πριν αποχαιρετήσουν οριστικά το φετινό καλοκαίρι.

Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας σύντροφός της είναι μαζί εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο και μάλιστα έχουν ήδη κάνει το πρώτο σοβαρό βήμα στη σχέση τους, συγκατοικώντας κάτω από την ίδια στέγη.

Η ίδια, σπάνια αναφέρεται στην προσωπική της ζωή, πόσο δε μάλλον όταν πρόκειται για τον έρωτα που βιώνει στο πλευρό του συντρόφου της.

Όμως, αυτές τις ημέρες που νιώθει πλήρης και πολύ ευτυχισμένη στις διακοπές της, θέλησε να μοιραστεί τα πραγματικά της συναισθήματα με όλους τους followers της ανεβάζοντας μία κοινή της φωτογραφία με τον αγαπημένο της, κάτι που δεν συνηθίζει.

Και στη λεζάντα της φωτογραφίας ουσιαστικά κάνει στον σύντροφό της ερωτική εξομολόγηση γράφοντας χαρακτηριστικά: «Θα μπορούσα να πάω οπουδήποτε μαζί σου» προσθέτοντας hashdags όλο νόημα όπως «είσαι η λιακάδα μου» και άλλα τέτοια τρυφερά. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της ηθοποιού αλλά και του αγαπημένου της…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved