Άγριες μέλισσες: Οι φωτογραφίες που θα σε κάνουν να δεις τη «Λενιώ» με άλλο μάτι (Photos)
Showbiz

Άγριες μέλισσες: Οι φωτογραφίες που θα σε κάνουν να δεις τη «Λενιώ» με άλλο μάτι (Photos)

Ρεσιτάλ ερμηνείας από την Μαρία Κίτσου, την τηλεοπτική «Λενιώ», στη νέα σειρά του Ant1 «Άγριες Μέλισσες».

Η συγκλονιστική αυτή σειρά εποχής το βράδυ της Κυριακής (29-09) έκανε πρεμιέρα και καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό αφού σημείωσε τρελά νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης αγγίζοντας το 27,9 %.

Εντυπωσιακά σκηνικά, καταξιωμένοι ηθοποιοί, ένα δυνατό σενάριο και μία μεγάλη παραγωγή συνθέτουν τη νέα σειρά αυτή σειρά του Ant1.

Η ιστορία επικεντρώνεται σε τρεις αδελφές που έχουν μόνο η μία την άλλη και που η ζωή τους αλλάζει ξαφνικά μετά τον θάνατο του πατέρα τους. Ανάμεσα στις τρεις αδερφές η «Λενιώ» την οποία υποδύεται η Μαρία Κίτσου.


Η βραβευμένη ηθοποιός έκανε το τηλεοπτικό ντεμπούτο της σε καθημερινή σειρά και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό αφού πραγματικά μέσα από το ρόλο της είδαμε την πλευρά αυτή που καιρό περιμέναμε.


Τιμήθηκε με την καρφίτσα Μελίνα Μερκούρη


«Το βραβείο ήταν μεγάλο δώρο για μένα, γιατί το ήθελα και το ονειρευόμουν. Πιστεύω πως ό,τι θέλουμε πραγματικά το προσεγγίζουμε. Θυμάμαι έντονα εκείνο το βράδυ που ήμουν με τα αγαπημένα μου πρόσωπα και δεν το πίστευα όταν ανακοινώθηκε το όνομα μου. Αυξήθηκε η αυτοπεποίθηση μου, γιατί εμείς οι καλλιτέχνες χρειαζόμαστε αυτοπεποίθηση, επιβράβευση και χειροκρότημα»

Τιμήθηκε με την καρφίτσα Μελίνα Μερκούρη


Μια ζωή γεμάτη χαμόγελα και η επιθυμία να παίξει σε… «μαύρη» κωμωδία


Η ηθοποιός μπορεί να έχει ερμηνεύσει μεγάλους δραματικούς ρόλους, αλλά στην ζωής της είναι... «χάχας» και αυτό το έχει αποκαλύψει η ίδια.


«Μου αρέσει πάρα πολύ να γελάω! Είμαι μεγάλος χάχας και Καραγκιόζης. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αστεία, πλάκα, χιούμορ, γέλιο. Όποιος με γνωρίζει προσωπικά ύστερα από λίγο μου λέει ότι είμαι μεγάλη κωμίκα και από τις μεγαλύτερες απάτες του ελληνικού θεάτρου, γιατί όλοι έχουν την εντύπωση ότι είμαι βαθιά δραματική ηθοποιός. Είμαι και αυτό, αλλά ο ιδανικός για μένα ηθοποιός κάνει τα πάντα. Θέλω πολύ να παίξω σε μία καλή κωμωδία, ειδικά "μαύρη"», έχει πει.

Μια ζωή γεμάτη χαμόγελα

Δες τη «Λενιώ» με άλλο μάτι μέσα από το Instagram account της


Αυτό από μόνο του στάθηκε η αφορμή να ψάξουμε το Instagram μας και ανακαλύψαμε έναν πραγματικό θησαυρό αφού οι φωτογραφίες της θα σε κάνουν να δεις τη «Λενιώ» με άλλο μάτι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved