Έρωτας Μετά: Η τηλεοπτική «Νόρα», η σχέση με Έλληνα ηθοποιό και οι… Ράδιο Αρβύλα (Photos)
Showbiz

Έρωτας Μετά: Η τηλεοπτική «Νόρα», η σχέση με Έλληνα ηθοποιό και οι… Ράδιο Αρβύλα (Photos)

Μετά από την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση πριν χρόνια στο πλευρό του Αντώνη Κανάκη, οπού υπήρξε μέλος της παρέας των Ράδιο Αρβύλα, η Ευγενία Σαμαρά φέτος βιώνει την απόλυτη επιτυχία μέσα από το ρόλο της «Νόρας» στη νέα σειρά του Alpha «Έρωτας μετά».

Οι Ράδιο Αρβύλα και η σχέση της με τον Αντώνη Κανάκη

Η Ευγενία Σαμαρά μετά το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στη σατιρική εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» και την αποχώρησή της από αυτή, μόνο καλά έχει να θυμάται. «Η εκπομπή και αυτό που έκανα εκεί μου λείπουν πολύ.

Περνούσα τέλεια, έμαθα να δουλεύω, να είμαι επαγγελματίας εκεί όπου πρέπει, περιβαλλόμουν από συνεργάτες - φίλους και ήταν μια εκπομπή που θα έβλεπα φανατικά, ακόμη κι αν δεν ήμουν μέρος της».

Από την τηλεπαρουσίαση στην… υποκριτική

Μετά τους Ράδιο Αρβύλα, είδαμε την Ευγενία Σαμαρά να κάνει τα βήματά της ως ηθοποιός μέσα από τις σειρές «9 μήνες», «Εκδρομή», «Όσο έχω εσένα», «Παρθένα Ζωή» και τώρα μέσα από τη μεγάλη επιτυχία του Alpha «Έρωτας Μετά».

Σε αυτή τη σειρά η Ευγενία Σαμαρά υποδύεται την τηλεοπτική «Νόρα Αθανασιάδη», η οποία είναι καθηγήτρια και συγγραφέας. Είναι η σύζυγος του Γιώργου Αθανασιάδη (Μιχάλη Λεβεντογιάννη). Η μυστήρια υπόθεση του Κωνσταντίνου Δούκα και της Άννας Μακρίδη βρίσκουν τη Νόρα μέσα σε μία κρίση κατάθλιψης.

Έχει μόλις βιώσει μια αποτυχία, μετά από τρεις εξωσωματικές προσπάθειες μέσα στα τελευταία πέντε χρόνια. Είναι καθηγήτρια, αλλά στη συγκεκριμένη φάση δεν δουλεύει, έχει πάρει άδεια για ιατρικούς λόγους. Η υπόθεση που ερευνά ο άντρας της θα είναι σαν μία ένεση ενθουσιασμού γι’ αυτήν και, μετά από χρόνια στα οποία δεν έγραφε τίποτα, θα παρακολουθήσει κάθε λεπτομέρεια για να μπορέσει να γράψει ένα αστυνομικό μυθιστόρημα. Θα ξαναμείνει έγκυος και ο Γιώργος θα προσπαθήσει να την κρατήσει έξω απ’ αυτή την ιστορία του Δούκα και της Μακρίδη.

«Από τα έξι μου χρόνια ήμουν σίγουρη ότι θα γίνω ηθοποιός. Κάπου στο λύκειο υπήρξε η τρομολαγνεία του «πέρνα στο πανεπιστήμιο για να βρεις δουλειά, γιατί θα πεθάνεις στην ψάθα». Φοβήθηκα λίγο, ήμουν και καλή μαθήτρια οπότε δεν ήταν δύσκολο για μένα να καθίσω να διαβάσω. Πέρασα στη Γεωπονική γιατί ήθελα να ασχοληθώ με την αρχιτεκτονική τοπίου.

Μπήκα στη σχολή και παράλληλα κατάλαβα ότι δεν θέλω να κάνω αυτό το πράγμα οπότε πήγα έδωσα εξετάσεις και πέρασα με υποτροφία σε μια σχολή θεάτρου. Έκανα παράλληλα και τα δύο, μαθήματα στο πανεπιστήμιο και στο θέατρο. Αργότερα έπιασα δουλειά στο ραδιόφωνο και μετά στο «Ράδιο Αρβύλα». Από τη στιγμή που μπήκα στο θέατρο, ήμουν σίγουρη ότι δεν θα ασχοληθώ με κάτι άλλο», έχει δηλώσει η ίδια για την υποκριτική.


Η προσωπική της ζωή και το υπέροχο love story γνωστό ηθοποιό


Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς «Η εκδρομή» οπού πρωταγωνιστούσαν. Στα πλατό γεννήθηκε ο έρωτάς τους και εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια ζουν μαζί και ευτυχισμένοι.

Είναι από εκείνα τα ζευγάρια που έχουν διατηρήσει ένα χαμηλό προφίλ στη σχέση τους κι ενώ στην αρχή κανένας από τους δυο δεν μιλούσε δημόσια, μετά τις πρώτες κοινές εμφανίσεις, άρχισαν να δημοσιοποιούν και στιγμές τους στα social media.

«Δεν κρύβω κάτι από την προσωπική μου ζωή, αλλά δεν αναλύω τη σχέση μου με τον Γιάννη. Δεν θέλω να αναφέρομαι σε αυτό το κομμάτι. Προφανώς είμαστε μαζί και είμαστε καλά. Δεν θεωρώ ότι αφορά κανέναν να ξέρει τι συμβαίνει πίσω από την πόρτα του σπιτιού μου», είχε εξομολογηθεί πρόσφατα.

Δείτε τους μαζί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved