Το ερωτευμένο ζευγάρι της showbiz και η συγκατοίκηση (photos)
Showbiz

Το ερωτευμένο ζευγάρι της showbiz και η συγκατοίκηση (photos)

Η ηθοποιός εκμυστηρεύεται στον φιλικό της κύκλο πως είναι ευτυχισμένη όσο ποτέ στο πλευρό του γλύπτη και σχεδιάζει να μείνει μαζί του.

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η σχέση της όμορφης και πολύ ταλαντούχας ηθοποιού Ευγενίας Δημητροπούλου με τον γλύπτη Δημήτρη Ρουσσέτο.

Η Ευγενία, μετά τον χωρισμό της από τον Αλκη Κούρκουλο, γύρισε σελίδα στη ζωή της αποκτώντας νέο ταίρι. Από τον Ιούνιο μέχρι σήμερα, η γλυκιά Ευγενία και ο Δημήτρης ο οποίος έλκει την καταγωγή του από τη Χώρα της Άνδρου, είναι αχώριστοι και όσοι τους ζουν από κοντά λένε πως ο ερωτάς τους φουντώνει μέρα με τη μέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real News, η ανερχόμενη ηθοποιός δεν σταματά να λέει στον φιλικό της κύκλο πως είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ και το ίδιο κάνει και στις πρόβες της υπερπαραγωγής «Ωνάσης: Τα θέλω όλα», που θα ανέβει σε λίγες ημέρες στο θέατρο «Παλλάς» σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή. Η ηθοποιός νιώθοντας άνετα στον όμορφο θίασο πρωταγωνιστών που έχει σχηματιστεί από τις Θεατρικές Σκηνές (δίπλα στον Φασουλή παίζουν, εκτός από την Ευγενία, η Δήμητρα Ματσούκα, η Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Μέμος Μπεγνής ο Αγησίλαος Μικελάτος κ.ά.), μιλά για τον Δημήτρη της... στάζοντας μέλι.

Ευγενία Δημητροπούλου
Ευγενία Δημητροπούλου

Η ίδια ξεχωρίζει από τα χαρίσματα του πως είναι γλυκός και τρυφερός μαζί της ενώ στέκεται και στο ταλέντο του στη γλυπτική και στην έκθεση που ετοιμάζεται να κάνει με εντυπωσιακά έργα του. Η Ευγενία όχι απλώς χαμογελά ξανά, αλλά φαίνεται ότι ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Δημήτρη και οι πηγές μας τους θέλουν να ετοιμάζονται να μείνουν μαζί.

Για την ώρα, πάντως έχει ρίξει το βάρος της στις εντατικές πρόβες της παράστασης «Ωνάσης Τα θέλω όλα», που θα ξεκινήσει στο «Παλλάς» στις 11 Οκτωβρίου, στην οποία κρατά τον ρόλο της Τίνος Λιβανού, που συμπεριλαμβάνεται στις γυναίκες που σφράγισαν τη ζωή του Ωνάση.

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει κλείσει ήδη και το επόμενο θεατρικό της βήμα, που αφορά το δεύτερο μισό της χειμερινής σεζόν. Θα τη δούμε στο «Περηφάνια και προκατάληψη», που θα ανεβάσουν στην ανακαινισμένη «Αλκυονίδα» οι Θεατρικές Σκηνές -οι οποίες κάνουν και τον «Ωνάση»-σε σκηνοθεσία Ιόλης Ανδρεάδη.

Καθένας στο είδος του

Μπορεί η Ευγενία να ξεχωρίζει στην τέχνη της το ίδιο όμως κάνει και ο σύντροφος της Δ. Ρουσσέτος στη δική του τέχνη, φτιάχνοντας ξύλινα γλυπτά, αφού ήρθε σε επαφή με το ξύλο από μικρό παιδί, μιας και η οικογένεια του ασχολείται εδώ τρεις γενιές με την παραγωγή ξύλινων δαπέδων. Ο Δημήτρης φιλοτεχνεί με αγάπη και μεράκι περίτεχνα γλυπτά αλλά και χρηστικά αντικείμενα από ξύλο, όπως έπιπλα και κοσμήματα, δουλεύοντας με δρυ, ελιά, έβενο, καρυδιά και άλλα σπάνια είδη ξύλου.

Πρώτη δημόσια εμφάνιση

Μέχρι τώρα, Ευγενία και Δημήτρης έχουν μείνει μακριά από κοσμικές εκδηλώσεις και πρεμιέρες φίλων τους, για να μην τους απαθανατίσουν μαζί οι φωτογράφοι. Θα κάνουν το ίδιο στην πρεμιέρα της Ευγενίας που θα γίνει στις 11 Οκτωβρίου, ή μήπως ο σύντροφος της θα θελήσει να βρεθεί εκεί, στην πλατεία του θεάτρου «Παλλάς», για να την εμψυχώνει; Κάποιοι πιστεύουν πως η πρώτη τους κοινή εμφάνιση θα γίνει εκεί, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ηώς η Ευγενία, έχοντας... καεί από τον χυλό, φυσάει και το γιαούρτι και θα κρατήσει μακριά τον Δημήτρη από την πρεμιέρα και τα φλας των φωτογράφων.

Δείτε τις ακόλουθες φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved