Σταυροπούλου, Σκιαδαρέσης, Κωνσταντάκη και Τσούνης σε ταινία υπερηρώων
Showbiz

Σταυροπούλου, Σκιαδαρέσης, Κωνσταντάκη και Τσούνης σε ταινία υπερηρώων

Altionistas: Αυτοί είναι οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στην πρώτη ελληνική superhero «ταινία»!

Ως επτασφράγιστο μυστικό φαίνεται πως κρατούσαν οι παραγωγοί της πρώτης ελληνικής superhero «ταινίας» την κυκλοφορία του «Altionistas, the movie»!

Διότι μόλις έγινε γνωστό πως την ερχόμενη Τρίτη 8 Οκτωβρίου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στις οθόνες μας τη Βίκυ Σταυροπούλου, τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, τη Μαρία Κωνσταντάκη και τον Σόλωνα Τσούνη σε ρόλο υπερηρώων, τα social media πήραν «φωτιά»!

Μέχρι στιγμής, δεν γνωρίζουμε πολλές πληροφορίες αναφορικά με την ελληνική αυτή «ταινία» με υπερήρωες. Ωστόσο, το trailer που μόλις κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μας βοήθησε να πάρουμε μία «γεύση» από όσα θα δούμε σύντομα στις οθόνες μας! Και σίγουρα αξίζει να μοιραστούμε μαζί σου πως σύντομα θα δεις on screen τέσσερις από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς της χώρας μας, να φορούν στολές υπερηρώων, να αποκτούν υπερδυνάμεις και να βάζουν τα δυνατά τους για να σώσουν την ανθρωπότητα από μία τεράστια απειλή.

Το ποια είναι αυτή η απειλή, δεν το γνωρίζουμε. Σίγουρα όμως, έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε πώς ο κάθε ήρωας θα χρησιμοποιήσει τη super δύναμή του για να την αντιμετωπίσει. Tηλεμεταφορά, υπεράνθρωπη δύναμη, τηλεπάθεια και απίστευτη ταχύτητα. Όλα «παίζουν» με τους Altionistas!

Ακόμη λοιπόν, κι αν δεν είσαι η μεγαλύτερη θαυμάστρια των superheroes movies, σίγουρα αξίζει να μείνεις και εσύ συντονισμένη για να δεις το πώς η ομάδα των Altionistas με τους αγαπημένους μας ηθοποιούς θα σώσουν την ανθρωπότητα.

Λίγες ημέρες μένουν μέχρι την… αποκάλυψη και εμείς περιμένουμε πώς και πώς για να δούμε τους Σταυροπούλου, Σκιαδαρέση, Κωνσταντάκη και Τσούνη με superhero φόρμες και super δυνάμεις!

Τέσσερις υπερήρωες, τέσσερις υπερδυνάμεις, μία απειλή. Η απειλή πλησιάζει, οι Altionistas έρχονται. Δες το trailer και συντονίσου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved