Αριστοτέλης Ωνάσης-Τα θέλω όλα: Ήμασταν στη Συνέντευξη Τύπου και μιλήσαμε με τους πρωταγωνιστές
Showbiz

Αριστοτέλης Ωνάσης-Τα θέλω όλα: Ήμασταν στη Συνέντευξη Τύπου και μιλήσαμε με τους πρωταγωνιστές

Λίγο πριν την λαμπερή πρεμιέρα τους στο θέατρο Παλλάς, οι συντελεστές της παράστασης «Αριστοτέλης Ωνάσης-Τα θέλω όλα» υποδέχτηκαν σε Συνέντευξη Τύπου τους δημοσιογράφους για να μιλήσουν για την πολλά υποσχόμενη δουλειά.

Η παράσταση, όπως ανακοίνωσε ο ένας εκ των παραγωγών της θεατρικής αυτής δουλειάς, Πάνος Κατσαρίδης, κάνει πρεμιέρα στις 11 Οκτωβρίου. Ο ίδιος μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για τον πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη της παράστασης Σταμάτη Φασουλή, ο οποίος υποδύεται τον αξέχαστο Έλληνα κροίσο σε ώριμη ηλικία.

«Με τον Σταμάτη Φασουλή αμέσως μετά τις «Μάγισσες» θεωρήσαμε αμέσως ότι θα δουλέψουμε ξανά μαζί γιατί είχαμε πολύ καλή συνεργασία. Ο Σταμάτης έγραψε ένα καταπληκτικό έργο που πραγματικά είναι υπέροχο για αυτόν τον άνθρωπο» είπε ο Πάνος Κατσαρίδης και συνέχισε: «Ουσιαστικά από εκεί που τελειώνει το έργο «Μάγισσες της Σμύρνης» ξεκινάει η ιστορία του Αριστοτέλη Ωνάση που ήρθε από τη Σμύρνη στην Ελλάδα και ήθελε να κατακτήσει τον κόσμο».

Τον λόγο πήρε λίγο αργότερα ο Σταμάτης Φασουλής ο οποίος με το γνωστό καυστικό του χιούμορ είπε μεταξύ άλλων: «Γίνεται μία τόσο ομαδική δουλειά. Έχω ένα μεγάλο άγχος που δεν το δείχνω. Δεν δείχνω ότι βιάζομαι για να κάνω κάποιους ανθρώπους να βγάζουν το καλύτερο. Δεν δείχνω ποτέ ότι βιάζομαι, ακόμα και όταν καιγόμαστε, δεν θα πω ‘παιδιά πάμε γρήγορα’, ποτέ! Γιατί ξέρω ότι αυτό εκβιάζει συναισθηματικά τους ανθρώπους και βγάζουν ό,τι χειρότερο έχουν. Βέβαια αυτό μου κοστίζει αλλά πληρώνομαι γι’ αυτό καλά!».

Να θυμίσουμε ότι πρωταγωνιστούν οι Ευγενία Δημητροπούλου, Δήμητρα Ματσούκα, Μέμος Μπεγνής, Κατερίνα Παπουτσάκη.

Παίζουν επίσης αλφαβητικά: Μανώλης Γεραπετρίτης, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Δημήτρης Καραμπέτσης, Τατιάνα, Μελίδου, Δέσποινα Πολυκανδρίτου, Τζένη Σκαρλάτου, Κοραλία Τσόγκα, Κώστας Φαλελάκης και 15 ακόμα ηθοποιοί που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις των συντελεστών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved