Κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης κυκλοφορεί το νέο album του μετά από 35 ολόκληρα χρόνια! (pics+vid)
Showbiz

Κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης κυκλοφορεί το νέο album του μετά από 35 ολόκληρα χρόνια! (pics+vid)

Μετά από 35 ολόκληρα χρόνια, αγαπημένος ερμηνευτής κυκλοφορεί ένα νέο album με τίτλο «Όλα για μένα είσαι εσύ» που από το πρώτο άκουσμα μάς ταξιδεύει σε μία Ελλάδα αναμνήσεων, σε μια Ελλάδα που αγαπήσαμε.

Η παρουσίαση του νέου αυτού δίσκου θα γίνει το επόμενο διάστημα.

Με τις εξαιρετικές του ερμηνείες αναβιώνει το καλό ελληνικό τραγούδι, ενώ είναι αξιοσημείωτο πως η μαγική και χαρακτηριστική του φωνή μένει αναλλοίωτη στο χρόνο.

Ο νέος αυτός δίσκος περιέχει 10 τραγούδια, τα οποία όλα έχουν οπτικοποιηθεί στη ζωντανή ηχογράφηση του κορυφαίου Έλληνα καλλιτέχνη.

Τη μουσική υπογράφει ο Θάνος Γεωργουλάς και τους στίχους ο Σταύρος Γαλανάκης και κυκλοφορεί από την Sonar music. Ακούστε ένα από τα τραγούδια του δίσκου, με τίτλο «Μάτια όμορφα μάτια μου».

Δεν είναι άλλος από τον Σταμάτη Κόκοτα ο οποίος επιστρέφει μετά από τρεις και βάλε δεκαετίες.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με την απίστευτη ερμηνεία του μοναδικού τραγουδιστή.

Μάλιστα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα εμφανιστεί στις 18 Οκτωβρίου σε ένα μοναδικό τηλεοπτικό αφιέρωμα για την τεράστια καριέρα του στο ελληνικό τραγούδι, στην κρατική τηλεόραση.

Στην πρεμιέρα της, η εκπομπή «Η Αυλή των Χρωμάτων» με την Αθηνά Καμπάκογλου θα παρουσιάσει ένα υπέροχο αφιέρωμα στον σπουδαίο λαϊκό τραγουδιστή.

Ο μεγάλος ερμηνευτής, με τις αναρίθμητες επιτυχίες, συνεχίζει να μας εκπλήσσει διαρκώς, από το 1966 που «γραμμοφώνησε» για πρώτη φορά στην Ελλάδα -όπως χαρακτηριστικά λέει ο ίδιος- μέχρι και σήμερα.

Ακάματος, εξακολουθεί να υπηρετεί με το ίδιο απαράμιλλο πάθος την τέχνη του.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής ήρθε στη φιλόξενη αυλή μας και ερμήνευσε τις μεγάλες του επιτυχίες, τραγούδια που φέρουν την υπογραφή των κορυφαίων συνθετών και στιχουργών της χώρας.

Οι συνθέσεις των Σταύρου Ξαρχάκου, Βασίλη Τσιτσάνη, Δήμου Μούτση, Απόστολου Καλδάρα, Γιάννη Σπανού, Γιώργου Χατζηνάσιου, Μίκη Θεοδωράκη, Γιώργου Ζαμπέτα… βρήκαν τον ιδανικό ερμηνευτή τους και το κλασικό λαϊκό τραγούδι έχει την τιμητική του στην πρεμιέρα του νέου κύκλου εκπομπών της «Αυλής των Χρωμάτων»!

Στην παρέα μας ακόμη, ο αγαπημένος γιος του Δημήτρης Κόκοτας, ο τραγουδοποιός και «μαθητής» του Παντελής Αμπαζής, η τραγουδίστρια Χρυσούλα Στεφανάκη και ο μουσικός παραγωγός Μωυσής Ασέρ.

Ο ποιητής-συγγραφέας-στιχουργός Σταύρος Γαλανάκης και ο συνθέτης Θάνος Γεωργουλάς, οι οποίοι υπογράφουν τη νέα δισκογραφική δουλειά του Σταμάτη Κοκότα, έπειτα από 35 ολόκληρα χρόνια, συμπληρώνουν την παρέα μας.

Το νέο άλμπουμ με τίτλο «Όλα για μένα είσαι εσύ», που κυκλοφόρησε πρόσφατα και περιλαμβάνει 10 καινούργια τραγούδια, μας ταξιδεύει σε μια Ελλάδα αναμνήσεων, σε μια Ελλάδα που αγαπήσαμε.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες από το πλατό της εν λόγω εκπομπής...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved