GNTM: Η πρώτη ανάρτηση της Κατερίνας με τα μπλε μαλλιά που αποχώρησε (pics&vid)
Showbiz

GNTM: Η πρώτη ανάρτηση της Κατερίνας με τα μπλε μαλλιά που αποχώρησε (pics&vid)

GNTM: Η Κατερίνα Πεφτίτση, είναι αναμφισβήτητα ένα από τα κορίτσια που ξεχώρισαν φέτος στο ριάλιτι μοντέλων του Star.

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τις 24 υποψήφιες Greece’s Next Top Model να κάνουν την πρώτη τους… κάθετη πασαρέλα και να φωτογραφίζονται αιωρούμενες στα πλάγια ενός κτιρίου.

Η Κατερίνα Πεφτίτση και η Πόπη Γαλέτσα, ήταν τα μόνα που δεν κατάφεραν καν να κατέβουν λόγω υψοφοβίας και έτσι αποχώρησαν και οι δύο.
Η Κατερίνα, παρακολούθησε από το σπίτι της το χθεσινό επεισόδιο μιας και το γύρισμα είχε γίνει αρκετό καιρό πριν και μετά το τέλος του επεισοδίου, επέστρεψε στα social media και έκανε τα πρώτα της InstaStories.


«Είναι απίστευτο αυτό που μου συμβαίνει… Τελείωσε το επεισόδιο, τελείωσε το GNTM. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους όσους με στηρίζετε. Πραγματικά είμαι πάρα πολύ συγκινημένη για τα μηνύματα που λαμβάνω και για όσα μου λέτε. Δεν μπορώ να μιλήσω. Αυτό το ταξίδι ήταν πολύ δύσκολο, πολύ μαγικό. Και βλέποντας το επεισόδιο σήμερα, αλήθεια ήταν σαν να το ζούσα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Το GNTM μπορεί να τελείωσε για μένα, αλλά η αλήθεια είναι πως τώρα ξεκινάνε όλα. Θα φροντίσω να μην απογοητεύσω κανέναν από εδώ και πέρα…», είπε χαρακτηριστικά.


Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved