Μαρία Μπεκατώρου: To δημοσίευμα για την ηλικία της και οι... πλαστικές (Photos)
Showbiz

Μαρία Μπεκατώρου: To δημοσίευμα για την ηλικία της και οι... πλαστικές (Photos)

Είναι μια από τις όμορφες και λαμπερές παρουσιάστριες.

Η Μαρία Μπεκατώρου όσα χρόνια είναι στην τηλεόραση δεν έχει προκαλέσει ποτέ, διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ και αυτό είναι ένα τα πολλά που την έχουν κάνει τόσο αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό.

Η παρουσιάστρια μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε στη σχέση της με το… χρόνο αλλά και για το αν έχει κάνει πλαστικές.



«Τα πάω καλά με τον εαυτό μου, μου αρέσει που μεγαλώνω και πιστεύω ότι μεγαλώνω όμορφα. Μου λένε ότι μικροδείχνω κιόλας! Είμαι από τις γυναίκες που δεν κρύβουν την ηλικία τους. Τις προάλλες, βγήκε ένα βίντεο στο διαδίκτυο: «Δείτε τη Μαρία Μπεκατώρου πριν τις πλαστικές!». Γελούσα. Τι να κάνω πια;

Το ανοίγω, το βλέπω και ήμουν σε ηλικία 19 ετών, στις πρώτες μου εμφανίσεις, με κόκκινα μαλλιά και μια φωνούλα μικρού παιδιού. Δεν ήμουν 45, ήμουν 19. Αλλά, όχι, πλαστικές δεν είχα κάνει (γελάει). Όχι τίποτε άλλο, αν είχα κάνει θα το έλεγα. Απλά, εγώ τρέμω το νυστέρι, το χειρουργείο, δεν το μπορώ.

Μέχρι μπότοξ και ως εκεί. Περιμένω το μαγικό χάπι για να γίνω νέα! Ήταν αστείο αυτό το βίντεο, το βλέπαμε με τον Αντώνη και γελούσαμε!», δήλωσε στο Down Town Κύπρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved