Ο Δήμος Μυλωνάς, η κόρη του Ρωχάμη και η… Τουρκία (Photos)
Showbiz

Ο Δήμος Μυλωνάς, η κόρη του Ρωχάμη και η… Τουρκία (Photos)

Ο ηθοποιός Δήμος Μυλωνάς μιλάει για τη νέα σελίδα της καριέρας του και το σουξέ του που εμπιστεύτηκε στη μονάκριβη θυγατέρα του «μετρ των αποδράσεων».

«Σπάει ταμεία» στην Τουρκία ο Δήμος Μυλωνάς!

Ο πολυτάλαντος ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε ταινία του Netflix και... πετάει στον «Έβδομο ουρανό» με την τραγουδίστρια Μαρία Ρωχάμη (κόρη του πρώην κακοποιού Βαγγέλη Ρωχάμη, που άφησε εποχή με τις αποδράσεις του), σε μια συνεργασία-έκπληξη!


Ο Δήμος είναι περιζήτητος σε μεγάλα κέντρα διασκέδασης στη γείτονα, αλλά και στον κινηματογράφο, με τελευταία του δουλειά έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία εποχής με τίτλο «Vertinsky» για λογαριασμό του Netflix Τουρκίας. Λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων μίλησε στην «Espresso» για τη νέα του επιτυχία και φυσικά για τη σύμπραξη με τη θυγατέρα του Ρωχάμη.

«Ταξίδεψα στην Κωνσταντινούπολη στα τέλη Αυγούστου, αφού στις 25 του μήνα ξεκίνησαν τα γυρίσματα. Υποδύθηκα έναν Τούρκο κοσμηματοπώλη που έζησε πολλά χρόνια στη Γαλλία και τα λόγια μου ήταν όλα στα γαλλικά!» λέει ο Δήμος Μυλωνάς, ο οποίος δεν έχει επιστρέψει ακόμα στην Ελλάδα. Με τη σύζυγό του Φώφη Κωνσταντινίδη απολαμβάνει τη φθινοπωρινή Σμύρνη, αφού εκείνη δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην πόλη!


«Είναι μια πολύ ακριβή ταινία εποχής, τουρκικής και ρωσικής συμπαραγωγής, που χρονικά τοποθετείται μεταξύ 1920-1940. Η ταινία θα βγει στον αέρα σε δύο μήνες και, αφού διανεμηθεί στους κινηματογράφους των δύο χωρών, κατόπιν θα προβληθεί στο Netflix cable TV» προσθέτει με ενθουσιασμό ο Δήμος Μυλωνάς, ο οποίος εξασφάλισε τον ρόλο με μεγάλη ευκολία, «πετώντας» εκτός καστ διάσημους Τούρκους συναδέλφους του, λόγω του ταλέντου του, της γνώσης ξένων γλωσσών, αλλά και της συμπαθούς φυσιογνωμίας του!


Η επιλογή του, μάλιστα, έγινε σχεδόν με... απευθείας ανάθεση από τους casting directors! «Ανήκω στο μεγαλύτερο τουρκικό πρακτορείο ηθοποιών, το Ruzgar Αgency, που εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη. Η πρόταση μου έγινε στις 22 Αυγούστου και μέσω βίντεο μου ζήτησαν να πω μια φράση στα γαλλικά! Την ίδια ημέρα έστειλα το υλικό και με επέλεξαν αμέσως!» ανέφερε ο ηθοποιός, που μιλάει με άνεση αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά.


Όσο για τη συνεργασία-έκπληξη με τη Μαρία Ρωχάμη, προέκυψε όταν ο Δήμος την άκουσε να τραγουδάει. Τότε αποφάσισε να της εμπιστευτεί τη νέα version του τραγουδιού «Εβδομος ουρανός». Σε στίχους και μουσική δικά του, το διαχρονικό σουξέ του Λευτέρη Πανταζή άλλαξε και παίζει ήδη στο διαδίκτυο! «Υστερα από χρόνια αναζήτησης ανάμεσα σε δεκάδες τραγουδίστριες, η Μαρία Ρωχάμη μού έκανε το “κλικ”. Πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις για να αποθεώσει το κομμάτι και να ακουστεί στον κόσμο σαν να είναι καινούργιο. Εχει ορμή, πάθος κι επιθετικότητα θηλυκού που σαγηνεύει τον άντρα. Επίσης, η φωνή της έχει μια δήλωση, ότι αυτό που λέει το λέει και το δηλώνει με θετικότητα, τόλμη και γοητεία» σχολιάζει ο δημιουργός και συνεχίζει:

«Επί 18 χρόνια, ο Λευτέρης Πανταζής απευθυνόταν σε γυναίκα. Τώρα, ο στίχος άλλαξε (τον άλλαξα!) και απευθύνεται σε άντρα. Μέχρι τώρα, επίσης, δεν ήταν εύκολο στους άντρες να ανέβουν στα τραπέζια να το χορέψουν. Αυτό το προνόμιο το έχουν περισσότερο οι γυναίκες όταν θέλουν να εκφράσουν τη χαρά τους, αλλά όλα μπορούν να αλλάξουν!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved