Η Ε.Δητροπούλου στο gossip-tv: Η καθημερινότητά της και το πιο extreme πράγμα που έχει κάνει (video)
Showbiz

Η Ε.Δητροπούλου στο gossip-tv: Η καθημερινότητά της και το πιο extreme πράγμα που έχει κάνει (video)

H Ευγενία Δημητροπούλου θα πρωταγωνιστήσει στη θεατρική παραγωγή του «Παλλάς» για τη ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση και μας μίλησε με πολύ χαρά για τον ρόλο της.

Από τις 11 Οκτωβρίου θα τη δούμε στον ρόλο της Τίνας Λιβανού στο θεατρικό «Αριστοτέλης Ωνάσης: Τα θέλω όλα» κι εκείνη περιέγραψε όσα θα παρακολουθήσουμε να εκτυλίσσονται πάνω στη σκηνή. Ο Σταμάτης Φασουλής είναι ο σκηνοθέτης, αλλά και εκείνος που ενσαρκώνει τον ρόλο του διάσημου μεγιστάνα, και η Ευγενία Δημητροπούλου μας αποκάλυψε πώς της έγινε η πρόταση.

Οι συντελεστές της παράστασης
Οι συντελεστές της παράστασηςΝdp Photo

Η Ευγενία είναι μια ηθοποιός, η οποία κάνει επιλεκτικές δουλειές τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο, και με ειλικρίνεια ανέφερε ποια είναι τα κριτήρια για να αποδεχθεί μια πρόταση! Αλήθεια, έχει απογοητευτεί ποτέ από κάποια δουλειά στην οποία έχει συμμετάσχει;

Από τη συζήτησή μας αυτό που γίνεται αντιληπτό είναι ότι είναι μια κοπέλα με μια πολύ ήρεμη αύρα, κάτι που σου μεταδίδει αμέσως!

Ωστόσο, δεν ξέρουμε πολλά για εκείνη. Για παράδειγμα ποια είναι τα πράγματα με τα οποία γεμίζει την καθημερινότητά της.

Εκείνη, λοιπόν, αναφέρθηκε σε αυτά και αποκάλυψε το πιο extreme πράγμα που έχει κάνει, το οποίο εμένα προσωπικά με έκανε να εντυπωσιαστώ!

Παρόλο που αποτελεί δημόσιο πρόσωπο, λόγω της προβεβλημένης δουλειάς που έχει επιλέξει να κάνει, δεν αναφέρεται ποτέ στην προσωπική της ζωή και εξήγησε το γιατί!

Η Ευγενία Δημητροπούλου σε μια πολύ γλυκιά κουβέντα…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved