Κι όμως! Η «Βίρνα» και ο «Γιάγκος Δράκος» δεν έχουν πλέον καμία επαφή (Photos)
Showbiz

Κι όμως! Η «Βίρνα» και ο «Γιάγκος Δράκος» δεν έχουν πλέον καμία επαφή (Photos)

Η Κάτια Δανδουλάκη για πολλά χρόνια υποδύθηκε τη «Βίρνα Δράκου» και ο ρόλος της Εισαγγελέως και συζύγου του «Γιάγκου Δράκου» στη θρυλική «Λάμψη» αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό.

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τον Χρήστο Πολίτη και ανέφερε τους λόγους που πλέον δεν έχουν καμία επικοινωνία μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας.


Έχετε διατηρήσει επικοινωνία με τον Χρήστο Πολίτη;
«Όχι. Ήταν μια επιλογή του Χρήστου η απομόνωση. Επέλεξε τη μοναχικότητα και τον καταλαβαίνω απολύτως. Αποζητούσε τη μοναχικότητα και το μυαλό του και η ψυχή του.


Χρησιμοποιήσατε τη λέξη «μοναχικότητα» και όχι «μοναξιά». Ποια είναι αλήθεια η διαφορά, όπως την έχετε στο μυαλό σας;
«Τώρα ζω μόνη. Η ζωή μου είναι μοναχική στο σπίτι μου. Και παντρεμένοι με τον Μάριο, ο καθένας μας είχε μοναχικότητα. Δεν ήμουν ποτέ κοσμική. Θα πάω για παράδειγμα σε ένα μεγάλο πάρτι, αλλά θα φύγω κουρασμένη και θα πάω να φάω στο σπίτι μου. Δεν μπορώ να κάνω πράγματα σε βαβούρα. Ούτε στη χαρά ούτε στον πόνο. Από μικρή. Μοναχικότητα λοιπόν για μένα είναι η έλλειψη της ανάγκης κάποιας κολλητής παρέας. Ποτέ δεν είχα κολλητούς φίλους. Είχα πάντα ουσιαστικούς φίλους. Από την εποχή των παιδικών μου χρόνων ακόμη ή και στην πορεία με συναδέλφους και σκηνοθέτες που μπορεί να βρισκόμαστε μία φορά στα δύο χρόνια και εάν υπάρχει κάτι σημαντικό θα τα πούμε όλα. Και θα μείνει μεταξύ μας. Ετσι είναι η φιλία για μένα. Δεν έχω την ανάγκη να βρίσκεται κάποιος άνθρωπος πλάι μου».


Και η μοναξιά;
«Πάμε τώρα στη μοναξιά. Πλέον έχουν φύγει όλοι οι δικοί μου από τη ζωή. Με τελευταίο τον Μάριο το 2006. Εκεί ένιωσα την απόλυτη μοναξιά. Και αυτό με αρρώστησε. Επεσα με τα μούτρα σε πολλές δουλειές, έπαθα υπερκόπωση και έπεσα σε κατάθλιψη. Γιατί; Δεν είχα βρει ακόμη το αλφάβητο της καινούργιας μου ζωής. Αμέσως πήγα σε γιατρό και με τη βοήθεια του, παράλληλα με τη μέθοδο της αυτογνωσίας, κατάφερα μέσα σε δύο χρόνια να βρω την αρχή σε ένα καινούργιο αλφαβητάρι. Εκλεισε για πάντα ένας κύκλος. Και εγώ λειτουργούσα με το «για πάντα». Στην αγάπη για παράδειγμα. Το μίσος δεν το έχω νιώσει. Δεν ξέρω τι σημαίνει. Οπως δεν έχω και ζήλια. Εκεί λοιπόν άρχισε μια νέα ζωή και έψαξα τα σημεία αναφοράς μου. Η χαρά δεν έρχεται εύκολα. Ούτε τώρα πια μπορώ να χαρώ υπερβολικά με κάτι. Χαίρομαι, αλλά δεν υπάρχει η παλαιότερη ένταση του συναισθήματος».


Στην ψυχή σας όλα έχουν αναφορά στον προηγούμενο κύκλο;
«Εχουν αναφορά στα προηγούμενα χρόνια και τώρα βρίσκομαι στην αναζήτηση με πολλές ιδέες για το μέλλον. Δεν μπορώ να μην είμαι δημιουργική. Είμαι όμως πολύ προσεκτική στις δουλειές που κάνω. Θέλω οι συνεργάτες μου να με θέλουν πολύ και να τους θέλω και εγώ πολύ. Δεν μπορώ να καταπιεστώ από δύσκολους χαρακτήρες και παράλογες απαιτήσεις. Και έχω την πολυτέλεια να επιλέγω. Θέλω να μπαίνω στο θέατρο και να είμαστε μια οικογένεια», είπε στο tv Εθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved