Ντόρα Κουτροκόη: Μιλά πρώτη φορά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας και το... διαζύγιο (Photos & Video)
Showbiz

Ντόρα Κουτροκόη: Μιλά πρώτη φορά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας και το... διαζύγιο (Photos & Video)

Η Ντόρα Κουτροκόη μετά από καιρό μίλησε στην κάμερα του Happy Day για σοβαρό πρόβλημα υγείας, το διαζύγιο αλλά και τον λόγο που έφυγε από τον Γιώργο Παπαδάκη!

Αρχικά, η δημοσιογράφος ανέφερε για το τέλος της συνεργασίας της με τον Γιώργο Παπαδάκη: «Οι λόγοι που έφυγα από τον Γιώργο Παπαδάκη ήταν καθαρά θέμα του παιδιού. Τα Χριστούγεννα του 2013 έφερα στον κόσμο τον μικρούλη μου και το ωράριο της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής είναι πάρα πολύ δύσκολο».

Μίλησε για όλα η Ντόρα Κουτροκόη!

Όσο για το διαζύγιό της τόνισε: «Δεν υπάρχει γάμος. Δεν είναι κάτι πρωτότυπο πλέον. Οι άνθρωποι αν στην πορεία της ζωής του δεν ταιριάζουν σε κάποια σημεία, παίρνουν διαφορετικούς δρόμους, είναι πολύ απλό. Δεν έχει καμιά ιστορία από πίσω να σου διηγηθώ. Για να χωρίσουν δύο άνθρωποι φταίνε και οι δύο. Όταν έχεις ένα παιδί οι σχέσεις πρέπει να είναι μια χαρά. Δεν είμαστε φίλοι, ο καθένας προχωρά τη ζωή του».

Και μίλησε πρώτη φορά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε: «Το 2014 αντιμετώπισα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ξεπεράστηκε και το έχω αφήσει πίσω μου. Ήταν μία δύσκολη εμπειρία, ξεπεράστηκε και προχωράμε. Φοβήθηκα. Όποιος πει ότι δεν φοβάται όταν του συμβεί κάτι στην υγεία του, λέει ψέματα. Φοβάσαι για το παιδί, για τους οικείους και για τον εαυτό σου. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας, δίνουν καθημερινή μάχη και κάποιοι δεν τα καταφέρνουν. Θα πρέπει να αισθάνομαι πολύ τυχερή και ευλογημένη που είμαστε εδώ και τα λέμε τώρα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved