Ο Μ.Μπεγνής στο gossip-tv: «Είναι δύσκολο να είσαι στην πρώτη γραμμή. Υπάρχει ανταγωνισμός & ζήλεια»
Showbiz

Ο Μ.Μπεγνής στο gossip-tv: «Είναι δύσκολο να είσαι στην πρώτη γραμμή. Υπάρχει ανταγωνισμός & ζήλεια»

Ο Μέμος Μπεγνής από τις 11 Οκτωβρίου θα υποδυθεί τον δημοσιογράφο στην παράσταση «Αριστοτέλης Ωνάσης: Τα θέλω όλα» κι εκείνος μας μίλησε για τον ρόλο του, ο οποίος αποτελεί ρόλο-έκπληξη και παράλληλα ανακαλύψαμε άγνωστες πτυχές του εαυτού του.

Είναι ένας ηθοποιός με πορεία και έχει κάνει πράγματα τα οποία τον καθιστούν ενεργό και ικανό. Τηλεόραση και θεατρικές παραστάσεις βρίσκουν θέση στο cv του και μάλιστα σε παραγωγές υψηλού βεληνεκούς.

Ωστόσο, φανταζόταν όταν ξεκινούσε ότι η πορεία του θα εξελιχθεί έτσι; Ο ίδιος απάντησε με ειλικρίνεια και θυμήθηκε την αρχή του ως μουσικός, περιγράφοντας μας πώς βίωσε τη μετάβαση από τη μοναχικότητα του σολίστα στην πλήρη έκθεση της υποκριτικής.

Ο Μέμος Μπεγνής, ακόμη, έκανε μια αναδρομή στα παιδικά του χρόνια, τότε που βρισκόταν στη Σαλαμίνα και έπαιζε σε παιδικές παραστάσεις, ενώ κάποια στιγμή διηγήθηκε μια γλυκιά ιστορία με τη δασκάλα του, μιλώντας για τον εαυτό του ως παιδί.

Τα χρόνια, όμως, πέρασαν και πλέον εκείνος μας τόνισε πώς κατόρθωσε να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή του, κάτι που δεν είχε μικρός.

Το θέατρο για εκείνον είναι ζωτικής σημασίας. Έτσι, ανέφερε με χαμόγελο όλα όσα του έχει προσφέρει και απάντησε με ευθύτητα στην ερώτηση αν έχει σκεφτεί ποτέ να εγκαταλείψει την υποκριτική.

Η παράσταση στην οποία θα πρωταγωνιστήσει φέρει τον τίτλο «Αριστοτέλης Ωνάσης: Τα θέλω όλα».

Άραγε ο Μέμος τα θέλει όλα;

Τι συμβαίνει με εκείνον και την τηλεόραση; Έχουν σχέση αγάπης ή μίσους;

Ο Μέμος Μπεγνής σε μια ωραία κουβέντα αποκλειστικά στο gossip-tv…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved