Στάθης Αγγελόπουλος: «Ο πατέρας μου ήθελε ένα από τα παιδιά του να παντρευτεί τσιγγάνα»
Showbiz

Στάθης Αγγελόπουλος: «Ο πατέρας μου ήθελε ένα από τα παιδιά του να παντρευτεί τσιγγάνα»

Αφοπλιστικά ειλικρινής, ο Στάθης Αγγελόπουλος αποκάλυψε τον γάμο που παραλίγο να κάνει με τσιγγάνα αλλά και τον λόγο που τελικά δε συνέβη.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, ακόμη, μίλησε για την τάση της μητέρας του να μην πηγαίνει στους γάμους του,τονίζοντας ότι εκείνη ποτέ δε μιλούσε στις νύφες της.

-Έχεις δημιουργήσει σχέση με τσιγγάνα;

«Είχα κάνει και μάλιστα ήταν να παντρευτώ τσιγγάνα. Δεν έχω μεγαλώσει με Ρομά, τους αγαπάω, τους έχω μέσα στην καρδιά μου αλλά δεν ξέρω τον τρόπο που συμπεριφέρονται μέσα στη φυλή. Δεν έχω μείνει ποτέ σε τσαντίρι».

-Πώς δεν προέκυψε τελικά ο γάμος σου με την τσιγγάνα;

«Είχα... κλεφτεί μαζί της και όταν γυρίσαμε πίσω, μας άναψαν το «πράσινο φως» ότι όλα είναι καλά, αλλά έγινε χαλασμός στην Αγία Βαρβάρα και πήραν πίσω την κοπέλα, γι’ αυτό δεν παντρεύτηκα».

-Σε ποια ηλικία συνέβη αυτό;

«Ήμουν γύρω στα 18-19 και η κοπέλα γύρω στα 16, την οποία δεν είχα «πειράξει», γιατί φοβόμουν. Ο πατέρας μου είχε τρελαθεί.... «Παιδί, τι είναι αυτά τα πράγματα; Ρεζίλι γίναμε», αυτό μου έλεγε... Ήθελα να κάνω το χατίρι του μπαμπά μου. Μετά του είπα: «Δεν πειράζει, τι να κάνουμε;».

Στάθης Αγγελόπουλος
Στάθης Αγγελόπουλος

-Το χατίρι ήταν να παντρευτείς τσιγγάνα;

«Ναι, ήθελε ένα από τα παιδιά του να παντρευτεί τσιγγάνα ή να πάρει τσιγγάνο η αδελφή μου, αυτό είχε πει. Έπεσε ο κλήρος σ' εμένα, αλλά δεν παντρεύτηκα ποτέ, αρραβωνιάστηκα τη Μίνα, έτσι την έλεγαν, ήταν πανέμορφη».

-Η μητέρα σου τι έλεγε για όλα αυτά;

«Η μάνα μου δεν ήθελε ποτέ καμία γυναίκα που είχα δίπλα μου να την παντρευτώ και να κάνω οικογένεια, με ήθελε μόνο μου και ελεύθερο να με καμαρώνει. Αυτό μόνο με μένα, δεν συμπαθούσε καμία από τις γυναίκες μου, είχε πρόβλημα κι έβρισκε δικαιολογίες. Τη μία αυτό, την άλλη εκείνο...»

-Δεν ερχόταν στους γάμους σου;

«Όχι, ποτέ, δεν μίλαγε στις νύφες της, δεν τις γούσταρε. Αγαπάει τα εγγόνια της, όπως κι εκείνα την αγαπούν. Ήθελα να «αποκατασταθεί» η μάνα μου και να προχωρήσει τη ζωή της. Τώρα που έχουμε μεγαλώσει βλέπουμε ότι θα έπρεπε να κάνει την επιλογή της τόσα χρόνια. Κάποια στιγμή είχε βρεθεί ένας άνθρωπος στη ζωή της κι έμειναν μαζί 10 χρόνια, ο οποίος δεν της φέρθηκε καλά, ένας ελεεινός, παλιάνθρωπος. Τις έκανε πάρα πολλά, επηρέασε την καριέρα της πολλά... που δεν τα ξεχνάμε», είπε στο ΛΟΙΠΟΝ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved