H Φωτεινή Αθερίδου βγήκε την πρώτη βόλτα με τον νεογέννητο γιο της και ανέβασε φωτό! (photos)
Showbiz

H Φωτεινή Αθερίδου βγήκε την πρώτη βόλτα με τον νεογέννητο γιο της και ανέβασε φωτό! (photos)

Δεν έχουν κλείσει καλά καλά σαράντα ημέρες από τη γέννηση του γιου της και ήδη η Φωτεινή Αθερίδου έκανε την πρώτη βόλτα της με τον μικρό, απολαμβάνοντάς το όσο τίποτα άλλο. 

Οι εποχές έχουν αλλάξει και σε αντίθεση με τις... παλιές μαμάδες που περίμεναν σαράντα ολόκληρες ημέρες για να περάσουν το κατώφλι του σπιτιού τους για την πρώτη βόλτα τους με το μωρό, οι νέες μαμάδες ξεκινούν από νωρίς τις εξόδους.

Η κόρη του αγαπημένου Θοδωρή Αθερίδη έκανε σήμερα την πρώτη βόλτα στη λιακάδα με το νεογέννητο μωρό της και φυσικά δεν παρέλειψε να ανεβάσει μία πολύ τρυφερή φωτογραφία της μαζί του.

Εκείνος, ξαπλωμένος στο καροτσάκι του, προφανώς και απολάμβανε τη βόλτα του, όπως και η μαμά του η οποία δέχτηκε, φυσικά, τα πιο γλυκά σχόλια για τη νέα αυτή και πολύ όμορφη σελίδα στη ζωή της.

Να θυμίσουμε ότι η ηθοποιός έφερε στον κόσμο τον γιο της στα μέσα Σεπτεμβρίου και έδωσε απίστευτη χαρά στην οικογένειά της και κυρίως στον παππού του μικρού ο οποίος χαίρεται διπλά αφού γνωρίζει εδώ και καιρό πως ο μπόμπιρας θα πάρει το όνομά του.

Δείτε τι ανέβασε η Φωτεινή Αθερίδου κατά την πρώτη βόλτα της με τον γιο της...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved