Άγριες Μέλισσες: Η «Λενιώ» αποκαλύπτει: «Ο γάμος μας θα είναι εναλλακτικός» και εκπλήσσει! (photos)
Showbiz

Άγριες Μέλισσες: Η «Λενιώ» αποκαλύπτει: «Ο γάμος μας θα είναι εναλλακτικός» και εκπλήσσει! (photos)

Άγριες Μέλισσες: Αθόρυβα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας βιώνει τον απόλυτο έρωτα στην προσωπική της ζωή η Μαρία Κίτσου, η οποία υποδύεται στη νέα αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, τη «Λενιώ».

Η ηθοποιός η οποία εδώ και χρόνια έχει κερδίσει την εκτίμηση των συναδέλφων της με το μοναδικό ταλέντο της, σε μία σπάνια συνέντευξή της τολμάει και μιλάει για την προσωπική της ζωή που δείχνει να είναι γεμάτη ευτυχία και έρωτα.

Αιτία είναι ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Μίνωας Μάτσας με τον οποίο η ηθοποιός έχουν καταφέρει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Ο Μίνως με κάνει πολύ ευτυχισμένη! Ευτυχώ στο πλάι του. Είμαι πολύ καλά, νιώθω πολύ τυχερή κι ευγνώμων γι’ αυτό που ζούμε», είχε δηλώσει η ίδια παλιότερα μιλώντας για τον έρωτα της με τον Μίνωα Μάτσα.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου έναν χρόνο και αν κρίνουμε από τη νέα δήλωσή της, προφανώς οι δυο τους βλέπουν πολύ σοβαρά τη σχέση τους. «Ο γάμος μας θα είναι εναλλακτικός» δήλωσε στη Real η λαμπερή πρωταγωνίστρια της σειράς «Άγριες μέλισσες», που ευτυχεί στο πλευρό του γνωστού μουσικοσυνθέτη.

Διαβάστε τι ακριβώς είπε η ηθοποιός στη Real, όταν ρωτήθηκε για τον γάμο...

Στη σειρά ντύθηκες νύφη, στη ζωή πότε;

Κάνω… πρόβα νυφικού τώρα και όταν έρθει η ώρα, βλέπουμε.

Μοιάζεις πολύ ευτυχισμένη πλάι στον Μίνωα Μάτσα. Και από κοντά που σας είδα μαζί, διαπιστώνω δύο πολύ ερωτευμένα πλάσματα.

Δεν μου αρέσει να μιλώ για όσα ζω, αλλά για όσα παίζω στο θέατρο και την τηλεόραση αλλά ναι, είμαι πολύ ευτυχισμένη πλάι του και απολαμβάνω την τόσο δυνατή σχέση μας.

Άρα, φαντάζεσαι τον εαυτό σου νύφη στο πλευρό του. Σε ένα γάμο μακριά από κάμερες υποθέτω.

Ε, ναι όταν γίνει θα είναι για εμάς και τους φίλους μας. Θα είναι ένας γάμος alternative…εναλλακτικός. Μην με αγχώνεις τώρα με αυτά. Πού να ψάχνεις νυφικά, πού να τα ετοιμάζεις όλα αυτά; Για την ώρα με είδατε νύφη στην τηλεόραση! Σε φιλώ και επιστρέφω στα γυρίσματα και στην Ελένη μου.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την κοινή τους ζωή μέχρι σήμερα…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved