Ελληνίδα ηθοποιός μιλάει για το διαζύγιό της από τον τραγουδιστή σύζυγό της! (photos)
Showbiz

Ελληνίδα ηθοποιός μιλάει για το διαζύγιό της από τον τραγουδιστή σύζυγό της! (photos)

Χώρισαν πριν από αρκετό καιρό και πρώτο το gossip-tv.gr είχε αποκαλύψει την απόφασή τους να δώσουν τέλος στον γάμο τους. 

Η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός και ο τραγουδιστής έδωσαν τέλος στον γάμο τους τα περασμένα Χριστούγεννα και εκείνη αποφάσισε να μιλήσει γι' αυτό:

«Με τον Νίκο όντως έχουμε χωρίσει από τα περασμένα Χριστούγεννα, διατηρώντας μια εξαιρετική σχέση. Ήρεμα και χαλαρά πήραμε την απόφαση αυτή έπειτα από περίπου 20 χρόνια που ήμασταν μαζί, έχοντας αποκτήσει ένα υπέροχο παιδί. Ξέρεις πως είναι αυτά… Επιλέξαμε να χωρίσουμε, αλλά πάντα υπάρχουν ανάμεσά μας αλληλοεκτίμηση και σεβασμός. Είναι ο πατέρας του παιδιού μου και αυτό θα είναι πάντα. Άσε που δεν πάψαμε να συνεργαζόμαστε» είπε η ηθοποιός.

Δείτε κοινές φωτογραφίες τους όταν ακόμα τίποτα δεν σκίαζε τον γάμο τους.

Η ηθοποιός συνέχισε λέγοντας στη Real:

«Τον Σεπτέμβριο, μάλιστα, βρέθηκα στη σκηνή με την υπέροχη Ελένη Βιτάλη, τη μαμά του, που λατρεύω και με λατρεύει, στην παράσταση “Ανάμνηση Σμύρνης” που επένδυσε μουσικά εκείνος. Υπάρχει μια σχέση ζωής που δεν τελειώνει», είπε η Βαλέρια Κουρούπη και ξεκαθάρισε πως αυτή την περίοδο είναι μόνη της: «Είμαι μόνη μετά τον χωρισμό μου και δεν υπάρχει καμία υπόσταση στις φήμες αυτές».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved