Ποιος είναι τέλος πάντων ο Snik που έχει κλέψει την καρδιά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου; (photos)
Showbiz

Ποιος είναι τέλος πάντων ο Snik που έχει κλέψει την καρδιά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου; (photos)

Για τους λάτρεις της ραπ μουσικής, ο Snik είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της χώρας μας στον καλλιτεχνικό χώρο. 

Για εκείνους, όμως που δεν ασχολούνται και πολύ με το συγκεκριμένο είδος μουσικής, δεν είναι γνωστό από… πού κρατάει η σκούφια του.

Εμείς, λοιπόν, είμαστε εδώ για να σας συστήσουμε τον καλλιτέχνη και άνθρωπο Snik ο οποίος ομολογουμένως γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στο είδος του αλλά και στην καρδιά της Ηλιάνας.

Ο Snik λοιπόν ήρθε στον κόσμο τον Μάιο του 1989 και είναι περίπου ενάμιση χρόνο μικρότερος από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το πραγματικό του όνομα είναι Δημήτρης Γιαννούλης και από την πρώτη στιγμή που άρχισε να ασχολείται με τη ραπ, έδειξε να σαγηνεύει τα πλήθη.

Ο Δημήτρης μεγάλωσε μέχρι τα 10 του χρόνια στην Κηφισιά όμως τότε χώρισαν οι γονείς του και ακολούθησε τη μητέρα του στην Πλατεία Βικτωρίας όπου και έζησε μέχρι τα 17 του. Πλέον ζει μόνος στην περιοχή γύρω από την Ακρόπολη και απολαμβάνει την εργένικη ζωή.

Μέχρι πρότινος, φήμες τον ήθελαν να είναι σε σχέση με γνωστή fashion blogger. Οι ίδιες φήμες ήθελαν το ζευγάρι να χωρίζει τον Αύγουστο που πέρασε. Δεν έμεινε, όμως για πολύ μόνος αφού μπήκε στη ζωή του η καλλονή Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η σχέση τους είναι πολύ «φρέσκια» αφού οι φήμες τούς θέλουν ερωτευμένους μόλις έναν μήνα.

Μόλις το περασμένο Σάββατο στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» ακούστηκε πως ο Snik επιβεβαίωσε στο φιλικό του περιβάλλον πως είναι σε σχέση με την Ηλιάνα ενώ το σαββατοκύριακο εθεάθησαν μαζί σε καφέ στο Χαλάνδρι αλλά και σε βόλτα στην περιοχή της Ακρόπολης, εκεί που ζει ο Snik. Άλλωστε, απαθανατίστηκαν και μαζί να βολτάρουν αγκαλιασμένοι στην περιοχή, γεγονός που αποτέλεσε και την περίτρανη επιβεβαίωση ότι είναι μαζί.

Πώς χτίστηκε η καριέρα του

Ο Snik λάτρευε από μικρό παιδί τη ραπ μουσική και από τα 13 του χρόνια άρχισε να γράφει ραπ κομμάτια. Του άρεσε πολύ και η τέχνη του graffiti και μέχρι τα 25 του χρόνια επιδιδόταν στο… σπορ σε όλη την Αθήνα.

Πριν από δέκα χρόνια πήρε τη μεγάλη απόφαση να φύγει για το Λονδίνο και έκανε διάφορες δουλειές για να επιβιώσει, μέχρι που αποφάσισε να επιστρέψει καθώς δεν του άρεσε η ζωή εκεί.

Το 2012 στάθηκε χρονιά σταθμός για την καριέρα του αφού κυκλοφόρησε το πρώτο του κομμάτι, «Θέμα Χρόνου», το οποίο ξεπέρασε γρήγορα τις 100 χιλιάδες προβολές στο YouTube. Τότε ήταν που υπέγραψε συμβόλαιο με την Panik Records και ξεκίνησε η πορεία προς την κορυφή. Σύντομα έγινε το νέο «φαινόμενο» το youtube μέσα από το οποίο ανέδειξε δύο επιτυχημένα κομμάτια του, το «Κουνήσου Δίπλα Μου» αλλά και το βιογραφικό «Τη Ζωή Μου Γράφω». Ακολούθησε μία πολύ επιτυχημένη συνεργασία με τον άλλον επιτυχημένο ραπερ Light, οι οποίοι έκαναν ιδιαίτερα δημοφιλές το τραγούδι τους Gucci Mane.

Πλέον ο Snik θεωρείται από τους πιο επιτυχημένους ράπερς στη χώρα μας. Αρκεί μόνο να πούμε ότι το τραγούδι του με τίτλο Medusa, είναι η πιο προβεβλημένη επιτυχία του στο YouTube, αφού έχει ξεπεράσει τις 16 εκατομμύρια προβολές.

Έχει αποσπάσει τρία βραβεία στα Mad Video Music Awards, το 2017 το βραβείο του Καλύτερου Hip Hop Video Clip για το κομμάτι Ferrari, το 2018 το βραβείο του Καλύτερου Hip Hop καλλιτέχνη, και το 2019 το βραβείο του Καλύτερο Video Clip της χρονιάς για το κομμάτι Medusa.

Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του είναι επίσης το τραγούδι «Senorita» που ερμήνευσε με την Τάμτα το οποίο έχει ξεπεράσει τις 14 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved