Δεν φαντάζεστε με ποια είναι παντρεμένος ο «Αχιλλέας» από το 50-50! (photos)
Showbiz

Δεν φαντάζεστε με ποια είναι παντρεμένος ο «Αχιλλέας» από το 50-50! (photos)

Θυμάστε τον «Αχιλλέα» από το 50-50, κατά κόσμον Θάνο Τοκάκη, ο οποίος ήταν ο γαμπρός του πάντα ευέξαπτου Νικηφόρου Ζορμπά, ρόλο που υποδυόταν ο Πέτρος Φιλιππίδης

Ο ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος χαίρει της εκτίμησης των συναδέλφων του λόγω των υπέροχων ρόλων που έχει αναλάβει με μεγάλη επιτυχία στο θέατρο, εκτός από πολύ ευτυχισμένος στα επαγγελματικά του είναι και στα προσωπικά του αφού είναι παντρεμένος με μία από τις πιο όμορφες και ταλαντούχες νέες ηθοποιούς.

Ο γάμος τους είχε γίνει την Κυριακή 3 Σεπτεµβρίου του 2017 σε ένα γραφικό εκκλησάκι στην Πάτμο, µε το ζευγάρι να έχει κοντά του µόνο στενούς συγγενείς του και ελάχιστους φίλους, από τους οποίους είχε ζητήσει να τηρήσουν... σιγήν ιχθύος.

Ήταν επιθυμία και των δύο να παντρευτούν κάτω από άκρα μυστικότητα στο όμορφο νησί της Αποκάλυψης.
Κανένας από τους δύο δεν ανέβασε το παραµικρό στα social media για το µυστήριο, για να µην προδοθεί το µυστικό τους, και κανένας δεν έκανε την παραµικρή δήλωση, όσο και αν πιέστηκαν για αυτό. Ενώθηκαν µε τα δεσµά του γάµου, όµορφα και διακριτικά, όπως ήθελαν και δεν επέτρεψαν σε κανέναν να εισβάλλει στην τόσο όμορφη προσωπική τους στιγμή.

Από τότε συνεχίζουν να κάνουν το ίδιο χωρίς να απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας με τα προσωπικά τους αλλά μόνο με τη δουλειά τους. Εκείνη μάλιστα την απολαμβάνουμε στην τηλεοπτική επιστροφή της με τη σειρά "Κρατάς Μυστικό;" στον Alpha.

Δείτε για ποια ηθοποιό πρόκειται στην παρακάτω gallery...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved