Χριστίνα Ψάλτη: Ο νέος σύντροφος, το επόμενο βήμα στα προσωπικά της και η απόφαση ζωής! (photos)
Showbiz

Χριστίνα Ψάλτη: Ο νέος σύντροφος, το επόμενο βήμα στα προσωπικά της και η απόφαση ζωής! (photos)

Έχει αποφασίσει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της και, σε αυτό το πλαίσιο, η Χρι­στίνα Ψάλτη έκρινε ότι ήρθε η στιγμή να μοιραστεί ξανά την καθημερινότητά της με έναν άντρα που αγαπάει.

Ο σύντροφος της, Αντώνης Κάρδαρης, ο οποίος δραστηριοποι­είται στον χώρο της εστίασης και δεν έχει καμία σχέση με τη σόουμπιζ είναι συνοδοιπόρος της εδώ και περίπου έναν χρόνο.

Στο εξής οι δυο τους θα μοιράζονται κάθε στιγμή της καθημε­ρινότητας αφού έχουν αποφασίσει να συγκατοικήσουν σε ένα όμορφο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας. «Μια αγκαλιά και έναν άνθρωπο να μας αγαπάει τις στιγμές που δεν ξέρουμε πώς να αγαπάμε εμείς τον εαυτό μας» σημείωσε πριν από λίγες ημέρες σε προσωπική της σελίδα στα social media η Χριστίνα Ψάλτη, η οποία μόλις ολοκλήρωσε την περιοδεία της με την παράσταση «Λωξάντρα».

Εκτός από τη συγκατοίκηση με τον Αντώνη η ηθοποιός πήρε τη μεγάλη απόφαση να μην κάνει αποδεκτές κάποιες καλές θεατρικές προτάσεις που είχε, προκειμένου να αφοσιωθεί σε μια οικογενειακή επιχείρηση που προετοιμάζει και που αφορά τον τουρισμό.

Παράλληλα με τη μεγάλη της αγάπη, την υποκριτική, η Χριστίνα αρχίζει να ασχολείται με το καινούργιο αυτό project που μπήκε στη ζωή της και την έχει ενεργοποιήσει εκ νέου. «Δεν είμαι απόλυτη στη ζωή μου», έχει δηλώσει η ίδια στο παρελθόν και, έχοντας πλέον διανύσει μια διαδρομή ωρίμανσης νιώθει πιο έτοιμη να καταπιαστεί με πολλά πράγματα παράλληλα.

Αυτή η ωρίμανση έχει αντίκτυπο και στις διαπροσωπικές σχέσεις της, πεδίο στο οποίο η Χριστίνα Ψάλτη κάνει επίσης γερό ξεκαθάρισμα. Έπειτα από την απώλεια του συζύγου της, Στάθη Ψάλτη, και μια μακρά περίοδο δυσκολιών, έχει αποφασίσει να κρατήσει κοντά της μόνο τους ανθρώπους που έχουν αποδείξει την ποι­ότητά τους στον χρόνο και να κλείσει τους λο­γαριασμούς της με όσους πλέον δεν έχει κάτι να μοιραστεί.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved