Λασκαράκη - Σουλτάτος: Η selfie και η ερωτική εξομολόγηση του Λευτέρη- Τα πειράγματα των φίλων τους
Showbiz

Λασκαράκη - Σουλτάτος: Η selfie και η ερωτική εξομολόγηση του Λευτέρη- Τα πειράγματα των φίλων τους

Ο Λευτέρης Σουλτάτος δημοσίευσε μία selfie με την Βάσω Λασκαράκη και έγραψε τα πιο τρυφερά λόγια για τη γυναίκα της ζωής του!

Έρωτας, ο απόλυτος έρωτας, η δική τους η αγάπη!

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος ζουν τον απόλυτο έρωτα και φαίνεται ακόμα και στην κάθε ανάρτησή τους στο instagram!

Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη σειρά του Alpha «Έρωτας μετά» και ο γνωστός chef, παντρεύτηκαν κρυφά στην Κρήτη τη δεύτερη μέρα του Πάσχα και λίγο αργότερα έκαναν ένα υπέροχο γαμήλιο πάρτι στη Νάξο μόνο με τους φίλους τους!

Ο Λευτέρης πόσταρε μία κοινή φωτογραφία με την αγαπημένη του Βάσω η οποία ήταν μία από τις τρεις νονές του μικρού Μάξιμου Μιχόπουλου, δηλαδή του γιου της Αθηνάς Οικονομάκου… Μία φωτογραφία από τη βάπτιση και έγραψε τα πιο τρυφερά λόγια…λόγια αγάπης για τη γυναίκα του. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Ότι κρατιέται μυστικό υπόθεση μεγαληηηη Και δε Σου λέω σαγαπω για θα με παίζεις πάλι … #love #lovequotes #mantinades »! Κάτω από αυτά τα λόγια, τα πειράγματα των φίλων τους πολλά… Δείτε τι έγραψαν αλλά και το σχόλιο της ηθοποιού στον άντρα της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved