Δανάη Παππά: «Λατρεύω να «τσαλακώνομαι», να μην είμαι στιλιζαρισμένη» (photos)
Showbiz

Δανάη Παππά: «Λατρεύω να «τσαλακώνομαι», να μην είμαι στιλιζαρισμένη» (photos)

Στα 20 χρόνια της, η Δανάη Παππά έγινε πρωταγωνίστρια στη καθημερινή σειρά του Alpha «Το Τατουάζ» που σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Η Δανάη Παππά, η χορεύτρια που γνώρισε ο Ανδρέας Γεωργίου στα social media και πλέον ασχολείται με την υποκριτική, μιλά για το μέλλον της, πώς το φαντάζεται τα επόμενα χρόνια, αλλά και για την τελευταία φορά που ξέφυγε διατροφικά. Διαβάστε τι ακριβώς είπε σε προ΄σφατη συνέντευξή της...

Ξεκίνησες ως χορεύτρια, συνέχισες ως ηθοποιός, πώς φαντάζεσαι τη ζωή σου τα επόμενα χρόνια;

«Στο Λύκειο έλεγα ότι ήθελα να γίνω αρχιτέκτονας. Ο χορός μπήκε στη ζωή μου ύστερα από ένα μιούζικαλ στο σχολείο, στο οποίο μου έδωσαν τον πρώτο ρόλο. Πωρώθηκα, άρχισα να μαθαίνω μπαλέτο, σύγχρονο, τζαζ. Εκεί, στα τέλη Λυκείου, συνειδητοποίησα για πρώτη φορά την κλίση που έχω γενικά στα καλλιτεχνικά. Πλέον, χορεύω στο μπάνιο μου. Πώς άλλοι τραγουδούν στο μπάνιο; Ε, εγώ χορεύω! Αυτή την περίοδο, το «Senorita» της Camila Cabello. Η εικόνα είναι αστεία, αλλά περνάω ωραία. Τώρα, ιδανικά για το μέλλον, θα ήθελα να κάνω δουλειές που συνδυάζουν την υποκριτική με την κίνηση του σώματος. Λατρεύω να «τσαλακώνομαι», να μην είμαι στιλιζαρισμένη, να βγαίνουν από μέσα μου συναισθήματα».

Αυτό που λένε ότι με τον χορό «χτίζεις» κορμί για μια ζωή ισχύει;

«Ναι, το σώμα έχει μνήμη. Θα σου πω το πιο απλό: Αν ξεφύγω λίγο διατροφικά, τα παίρνω παντού και όχι σε ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματος. Επίσης, με γυμναστική το σώμα αμέσως επανέρχεται. Γενικά, επειδή ως παιδί έκανα ρυθμική γυμναστική καθημερινά, έξι ώρες την ημέρα, μου είναι πολύ εύκολο να πειθαρχήσω στον εαυτό μου».

Τελευταία φορά που ξέφυγες διατροφικά;

«Λίγο πριν από τις φετινές διακοπές. Είχα κουραστεί πολύ από τα γυρίσματα του Τατουάζ, με αποτέλεσμα να γυρίζω το βράδυ στο σπίτι και να τρώω ό,τι βρω μπροστά μου, χαλαρή στον καναπέ. Δεν ήθελα να κάνω τίποτα άλλο. Ούτε βόλτες ούτε γυμναστήριο. Είμαι κοιλιόδουλη, ειδικά με τα γλυκά. Πάντα θα κουβαλάω στην τσάντα μου μια σοκολάτα ή θα έχω σταμπάρει πού υπάρχει κοντινό περίπτερο για να πεταχτώ να αγοράσω μία».

Νιώθεις ότι δεν ζεις όπως τα υπόλοιπα κορίτσια της ηλικίας σου, που βγαίνουν έξω με παρέες ξενυχτούν, φλερτάρουν;

«Εγώ δεν έχω τον χρόνο να τα κάνω όλα αυτά και δεν σου κρύβω ότι όσο περνά ο καιρός γίνομαι σπιτόγατα. Όχι, η αλήθεια είναι πως δεν ζω όπως τα υπόλοιπα κορίτσια της ηλικίας μου. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, βρισκόμουν σε ένα συνεχές τρέξιμο. Σπάνια είχα χρόνο να απολαύσω έναν χαλαρό καφέ με τους φίλους μου. Βέβαια, μπορεί να κουράζομαι, να στερούμαι πράγματα ή να τσακώνομαι, αλλά γουστάρω πολύ τη δουλειά μου. Κι αυτό είναι το σημαντικό».

Για ποιο λόγο τσακώνεσαι συνήθως;

«Όταν είσαι 12 ώρες την ημέρα στο γύρισμα με τους ίδιους ανθρώπους, λογικό δεν είναι και να τσακωθείς; Ουσιαστικά, είσαι περισσότερο χρόνο μαζί τους απ' ό,τι με την ίδια σου την οικογένεια. Ετσι όμως σπάει λίγο και η ρουτίνα. Επίσης, γνωρίζεις καλύτερα τον άλλο, συνεπώς γνωρίζεις καλύτερα και τα δικά σου όρια».

Και, αν μη τι άλλο, δείχνει ότι έχεις γνώμη για τα πράγματα...

«Έχω γνώμη και μου αρέσει να τη λέω ανοιχτά. Αν δεν νιώθω άνετα με κάτι πάνω στη δουλειά, θέλω να το εκφράζω για να γνωρίζει και ο άλλος με τι έρχομαι σε δύσκολη θέση. Το προτιμώ αυτό από το να γυρίζω το βράδυ στο σπίτι και να με πιάνουν τα ψυχοσωματικά και να μην ξέρω που να πρωτοξεσπάσω», είπε στο people.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved