Βάσω Γουλιελμάκη: «Θα τολμήσω να πω ότι δεν μου αρέσουν εύκολα σειρές» (photos)
Showbiz

Βάσω Γουλιελμάκη: «Θα τολμήσω να πω ότι δεν μου αρέσουν εύκολα σειρές» (photos)

Έπειτα από κάποια χρόνια αποχής, η Βάσω Γουλιελμάκη αποφάσισε να επιστρέψει με μία κωμωδία τόσο γιατί λατρεύει να βλέπει τον κόσμο να γελά όσο και γιατί είχε ένα προαίσθημα ότι αυτή η δουλειά θα ξεχωρίσει.

Η αγαπημένη ηθοποιός, κάνει come back με τη σειρά του ΣΚΑΪ «Θα γίνει της πολυκατοικίας» και μιλά για το πώς νιώθει, αν την αγχώνουν οι «αντίπαλες» σειρές και για το αν είναι αυστηρή με τον εαυτό της. Διαβάστε παρακάτω τι αποκάλυψε η Βάσω Γουλιελμάκη...

Πώς νιώθεις με την τηλεοπτική σου επιστροφή;

«Μετά από πολλά χρόνια ξαναμπήκα στην τηλεόραση και τα συναισθήματα είναι πολύ όμορφα, ειδικά την ημέρα της πρεμιέρας είδα κάτι που μου άρεσε πάρα πολύ. Μάλιστα, επειδή γίνομαι και θεατής, παρακολούθησα όλη τη σειρά με ένα χαμόγελο και αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό. Είχε ωραίο ρυθμό, ωραίες ερμηνείες από όλους και αυτό είναι δύσκολο σε ένα σίριαλ με μεγάλο αριθμό ηθοποιών. Νιώθω λοιπόν χαρά που επέστρεψα με μια τέτοια δουλειά».

Πόσα χρόνια απείχες από την τηλεόραση;

«Η τελευταία μου σειρά ήταν η «Δικαίωση» στο ΜΕGΑ, πριν από περίπου μια πενταετία – εξαετία».

Πώς πήρες την απόφαση να επιστρέψεις;

«Μέχρι τώρα δεν υπήρχαν προτάσεις, άλλωστε δεν γίνονταν σίριαλ. Φέτος, όμως, μου ήρθε η πρόταση από τον Βασίλη Θωμόπουλο για το σίριαλ και είπα «ναι». Είχα δει την «Πολυκατοικία» από το ΜΕGΑ παλαιότερα και μου άρεσε πολύ, ήξερα ότι και τώρα το αποτέλεσμα θα είναι καλό».

Είσαι χαρούμενη που έκανες σε come back με μία κωμωδία;

«Φυσικά, είναι πολύ όμορφο να ξέρεις ότι τη δουλειά σου τη βλέπουν άνθρωποι και περνούν καλά, ενώ παράλληλα περνάω κι εγώ η ίδια καλά. Η δουλειά μου μου δίνει πολλή χαρά. Είναι δύσκολη η τηλεόραση, πρέπει πολύ γρήγορα να βρεις τους χρόνους σου, να μπορείς να ανταποκριθείς στον ρόλο, στις απαιτήσεις, πρέπει να έχεις φαντασία, να είσαι γρήγορος».

Ποια είναι αυτά τα χαρακτηριστικά που κάνουν μία κωμική σειρά επιτυχημένη;

«Το ευφάνταστο σενάριο, η πλοκή, το να γράφονται πράγματα που αφορούν στον κόσμο, το να δίνονται κάποια χρήματα. Ενα από τα μειονεκτήματα των τελευταίων ετών είναι ότι γίνονταν παραγωγές που φαίνονταν ότι κόστιζαν λίγο. Σίγουρα, επίσης, παίζουν ρόλο και οι ηθοποιοί».

Πιστεύεις δηλαδή ότι οι πρωταγωνιστές ενός σίριαλ παίζουν ρόλο για το αν το κοινά θα δει μία σειρά;

«Φυσικά, παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο. Όποιος νομίζει ότι ο ηθοποιός είναι το τελευταίο που μετρά σε μία σειρά κάνει πολύ μεγάλο λάθος. Αν ένα σίριαλ πάει καλά, δεν ευθύνονται μόνο η πλούσια παραγωγή, το σενάριο, η σκηνοθεσία, αλλά και ο ηθοποιός. Και όταν λέω ηθοποιός, εννοώ ο επαγγελματίας ηθοποιός, που μπορεί να παίξει τον χαρακτήρα που του ζητείται.

Από την τηλεθέαση του «Θα γίνει της πολυκατοικίας» έμεινες ικανοποιημένη; Σε αγχώνουν οι «αντίπαλες» σειρές;

«Ποτέ δεν είχα τέτοια άγχη. Το μόνο μου άγχος είναι να μας βλέπει ο κόσμος γιατί κάνουμε μια πολύ καλή δουλειά. Δεν θέλω να πηγαίνει χαμένη η δουλειά μας. Οπότε και σε αυτή την περίπτωση θα πω ότι η σειρά θέλω να πάει καλά, να τη βλέπει ο κόσμος, να κάνουμε καλή τηλεθέαση, να μας βλέπει ο κόσμος και να γελάει, να το νιώθω αυτό όταν μου μιλάνε στον δρόμο».

Οπότε δεν είσαι από αυτούς τους ηθοποιούς που «σνομπάρουν» κάπως την τηλεθέαση;

«Φυσικά και όχι, άσε που η δουλειά μας συζητιέται και από στόμα σε στόμα, έτσι αγκαλιάζεται μια δουλειά. Μάλιστα το να πηγαίνει καλά η σειρά που παίζεις, αυτό φέρνει και ένα πολύ καλό κλίμα στα γυρίσματα».

Είσαι αυστηρή με τον εαυτό σου επαγγελματικά;

«Πολύ, και με τον εαυτό μου και με τις δουλειές που κάνω. Θα τολμήσω να πω ότι δεν μου αρέσουν εύκολα σειρές και δεν γελάω εύκολα».

Αλήθεια, τι σου λέει ο κόσμος όταν σε βλέπει στον δρόμο;

«Νομίζω ότι ο κόσμος με συμπαθεί, αυτό εισπράττω στον δρόμο, στα social media. Μου δείχνουν ότι χάρηκαν με την επιστροφή μου. Και αυτό με κάνει διπλά χαρούμενη γιατί για εμάς τους ηθοποιούς αυτή π αγάπη είναι το μετάλλιο μας, το μπράβο, το χειροκρότημα. Νιώθω ευγνωμοσύνη όταν ο κόσμος που με συναντά μου λέει ότι είμαι καλή ηθοποιός», είπε στο tv kous kous.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved