Έχεις δει τον αδερφό του Κωστή Μαραβέγια; Θα πάθεις πλάκα-Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό! (Photos)
Showbiz

Έχεις δει τον αδερφό του Κωστή Μαραβέγια; Θα πάθεις πλάκα-Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό! (Photos)

Ίσως και να είναι η πρώτη φορά που τους βλέπουμε μαζί! Μείναμε άφωνοι όταν είδαμε τον Κωστή Μαραβέγια παρέα με τον αδερφό του. Είναι ολόιδιοι!

Ο φωτογραφικός φακός τους gossip-tv.gr τους απαθανάτισε μαζί να απολαμβάνουν τη βόλτα τους στο μέρος οπού ο Κωστής λατρεύει κι αυτό δεν είναι άλλο από το κέντρο της Αθήνας.

Μαζί τους ήταν και η σύντροφός του τραγουδιστή, Τόνια Σωτηροπούλου. Ο Κωστής έδειχνε ευδιάθετος και όπως θα δείτε στις φωτογραφίες μόλις αντιλήφθηκε τον φακό, χαμογέλασε και αμέσως αγκάλιασε τον αδερφό του, δείχνοντας μας πόσο αγαπημένοι είναι.

Ο Κωστής τη φετινή χρονιά ήθελε να αφοσιωθεί στη μουσική και στο project που έχει αναλάβει, την ενορχήστρωση της παράστασης «Ωνάσης - Τα Θέλω Όλα».

«Μεγάλη μου τιμή και χαρά. Για εμένα είναι μεγάλη χαρά που είμαι εδώ. Θαυμάζω στο θέατρο, την ομαδικότητα και εργατικότητα. Αυτό που προσπάθησα να κάνω είναι να υπηρετήσω το κείμενο, τον σκηνοθέτη.

Αυτό που ήταν αρκετά ιδιαίτερο ήταν πώς να ενορχηστρώσω τον Αριστοτέλη Ωνάση. Είμαι πολύ χαρούμενος κι ελπίζω να έρθετε όλοι να το δείτε», είχε πει ο ίδιος στη Συνέντευξη Τύπου.

Δείτε τον αδερφό του στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved