Πρώτη δημόσια εμφάνιση του Λάκη Λαζόπουλου μετά το θάνατο της συζύγου του! (photos)
Showbiz

Πρώτη δημόσια εμφάνιση του Λάκη Λαζόπουλου μετά το θάνατο της συζύγου του! (photos)

Την πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά τον χαμό της συζύγου του Τασούλας τον περασμένο Αύγουστο, ύστερα από άνιση μάχη με τον καρκίνο που έδινε, έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, όλο αυτό το διάστημα είχε αποσυρθεί, λόγω πένθους, από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν τον είχαμε δει πουθενά. Σε καμία θεατρική παράσταση όπου συνηθίζει να πηγαίνει για να επικροτεί το έργο των συναδέλφων του ούτε σε κάποια ενδιαφέρουσα καλλιτεχνική εκδήλωση αγαπημένων φίλων του.

Χθες το βράδυ, όμως, ήταν ειδική περίπτωση. Ήταν μία σημαντική καλλιτεχνική στιγμή του καλού του φίλου και πρώην συνεργάτη του Σεμπάστιαν Κοχ και ο Λάκης Λαζόπουλος δεν ήθελε να λείπει από το πλευρό του.

Οι δύο άντρες είχαν συνεργαστεί για την ταινία "Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι" του Γιάννη Σμαραγδή και από τότε οι δύο πρωταγωνιστές είχαν καταφέρει να χτίσουν μία ζεστή φιλία. Χθες το βράδυ ήταν η επίσημη προβολή της νέας ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί ο Γερμανός ηθοποίος "Never Look Away" στο Ίδρυμα Κακογιάννη και ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν από τους πρώτους που βρέθηκε εκεί για να τον στηρίξει.

Μάλιστα όταν αντίκρισαν ο ένας τον άλλον μετά από καιρό, αγκαλιάστηκαν θερμά και έδειχναν πολύ χαρούμενοι για τη συνάντησή τους μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δείτε φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη εμφάνιση του Λάκη Λαζόπουλου...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved