Μπέτυ Λιβανού – Νίκος Γαλανός: Η πρώτη συνάντηση και οι φήμες για έναν μεγάλο έρωτα
Showbiz

Μπέτυ Λιβανού – Νίκος Γαλανός: Η πρώτη συνάντηση και οι φήμες για έναν μεγάλο έρωτα

Η Μπέτυ Λιβανού με την τηλεοπτική της επιστροφή στην τηλεόραση στη σειρά «Έρωτας μετά» στον ΑΙpha, συναντά ξανά τον Νίκο Γαλανό.

Δηλώνει ευτυχής για τη νέα συνεργασία τους, θυμάται την «Αμαρτία της ομορφιάς», ενώ απαντά στα δημοσιεύματα εκείνης της εποχής που ανέφεραν πως υπήρξε και ένα ειδύλλιο μεταξύ τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων...

Ποια είναι τα συναισθήματα σας που συνεργάζεστε ξανά με τον Νίκο Γαλανό;

«Ηταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Με τον Νίκο έχουμε πολύ καλή σχέση. Είναι ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος. Μας δένει όλο αυτό το παρελθόν με την ταινία, την «Αμαρτία της ομορφιάς», όπου πρωταγωνιστούσε και η Τάσσω Καββαδία. Είναι από τις ωραιότερες ταινίες που έχω κάνει».

Και μία από τις τελευταίες επιτυχίες της Finos Film πριν ξεκινήσει η πτώση.

«Ετσι είναι και εξακολουθεί, να είναι ακόμη και τώρα. Παίζεται τρεις-τέσσερις φορές τουλάχιστον κάθε σεζόν. Πολλές φορές όταν συναντώ ανθρώπους που θέλουν κάτι να πουν για μένα, αναφέρονται σε αυτήν την ταινία, ενώ έχω κάνει πολλές ακόμη ταινίες με τον Φίνο. Στέκονται σε αυτήν και στη σχέση νύφης - πεθεράς. Βέβαια η ταινία ήταν σουρεαλιστική. Έχει γραφτεί όμως στη συνείδηση του κόσμου.

Διάβασα το εξής καταπληκτικό στο twitter. Οτι η Αντιγόνη Δούκα στον «Ερωτα μετά» είναι μια σύγχρονη εκδοχή της Τασσώς Καββαδία στην «Αμαρτία της ομορφιάς».

«Ναι, βέβαια! Το είπα από την πρώτη μέρα στον Νίκο: «Ηρθε η ώρα να παίξω τους ρόλους της Τασσώς». Συμφώνησε και γέλασε».

Όλα αυτά τα χρόνια είχατε διατηρήσει επικοινωνία με τον κύριο Γαλανό;

«Οχι. Αλλα είχαμε ξαναπαίξει μαζί στα τέλη της δεκαετίας του '90 στην «Απαγορευμένη αγάπη» του Mega. Δεν το θυμούνται πολλοί είναι η αλήθεια. Ενδιάμεσα είχαμε συναντηθεί κάποιες φορές σε θεατρικές παραστάσεις. Εχουμε μια πολύ γλυκιά σχέση».

a.jpg
Συναντά ξανά το Νίκο Γαλανό!

Γυρίζω στο 1972, όταν έγινε η ταινία. Υπήρξαν εκείνη την εποχή δημοσιεύματα που ανέφεραν πως υπήρξε και ένα ειδύλλιο μεταξύ σας κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων...

«Αυτά είναι τελείως προσωπικά πράγματα και δεν τα λέμε στον κόσμο. Και τα δημοσιεύματα είναι πολύ πιο κραυγαλέα από αυτά που πραγματικά συμβαίνουν».

Μπήκατε στον ελληνικό κινηματογράφο την περίοδο που ξεκίνησε η πτώση. Θεωρείτε πως εάν δεν είχε συμβεί αυτό, θα είχε εξελιχθεί διαφορετικά η καριέρα σας;

«Δεν το έχω σκεφθεί ποτέ, αλλά τώρα που το λέτε, μάλλον ναι. Μετά την πρώτη ταινία με τον Φίνο υπογράψαμε συμβόλαιο για τρεις ταινίες τον χρόνο. Και δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει στη συνέχεια. Σίγουρα αν είχαμε συνεχίσει θα είχαν γίνει και άλλες επιτυχίες. Οπως και με τον «Επαναστάτη Ποπολάρο». Μεγάλη παραγωγή εποχής τότε, στην οποία ξοδεύθηκαν πολλά χρήματα».

Τι θυμάστε πιο έντονα από εκείνη την περίοδο;

«Τα καινούργια στούντιο στα Σπάτα. Πολύ οργανωμένα και υπερσύγχρονα για την εποχή τους. Υπήρχε άνεση στα γυρίσματα. Με καμαρίνια για όλους, πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο, ακόμη και εστιατόριο», είπε στο tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved