Γιάννης Φέρτης: Έτσι γνώρισε και ερωτεύθηκε την Μαρίνα Ψάλτη (photos)
Showbiz

Γιάννης Φέρτης: Έτσι γνώρισε και ερωτεύθηκε την Μαρίνα Ψάλτη (photos)

Ο Γιάννης Φέρτης εκτός από σπουδαίος ηθοποιός θεωρείται και ένας από τους πιο γοητευτικούς άνδρες του χώρου του.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μιλά για τον αν στη ζωή του διεκδίκησε κάποια γυναίκα πολύ, για το πώς γνώρισε την σύζυγό του Μαρίνα Ψάλτη με την οποία είναι μαζί 24 χρόνια, αλλά και για ποιο λόγο δεν θέλησε ποτέ να πολιτευτεί.

Εχετε παντρευτεί τρεις φορές στη ζωή σας. Θεωρείστε ένας από τους πιο γοητευτικούς Έλληνες ηθοποιούς. Διεκδικήσατε στη ζωή σας κάποια γυναίκα πολύ;

«Διεκδίκησα, αλλά όχι πολύ».

Γιατί; Λόγω εγωισμού;

«Ισως, μπορεί να μη με ήθελε».

Υπήρχαν τέτοιες γυναίκες;

«Δεν θα υπήρχαν; Εν πάση περιπτώσει, γνώρισα γυναίκες στη ζωή μου. Καλά έζησα. Εκανα και κάποιες γαϊδουριές, μπορεί να έκαναν και οι άλλες κάποιες γαϊδουριές. Δεν μπορώ να πω ότι ήμουν πολύ εντάξει σε όλα και πάντα. Αλλά δεν κυνηγούσα γυναίκες».

Με την τωρινή σας σύζυγο, την επίσης ηθοποιό Μαρίνα Ψάλτη, πώς γνωριστήκατε;

«Στο θέατρο. Παίξαμε μαζί. Είχαμε γίνει φίλοι και μετά σιγά-σιγά... Ξεκίνησε από φιλία δηλαδή. Μου άρεσε πολύ και ο τρόπος που έπαιζε. Και από εκεί και πέρα προχώρησε το πράγμα. Ημασταν κάποια χρόνια μαζί πριν παντρευτούμε το 2001. Νομίζω είμαστε συνολικά 24 χρόνια μαζί».

Οι δυο τους σε έξοδο!Ndp Photo

Ενα από τα πρώτα πράγματα που μου είπατε προτού ξεκινήσει η συνέντευξη είναι η ηλικία σας, ότι γεννηθήκατε το 1938. Γιατί;

«Την είπα όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί καταλαβαίνω ότι μεγάλωσα και δεν είμαι αυτός που ήμουν από άποψη κούρασης, από όλες τις απόψεις, δηλαδή. Θυμάμαι παλιά που έκανα τηλεόραση ότι πήγαινα το πρωί και έφευγα το βραδάκι και πήγαινα στο θέατρο. Δεν είχα κανένα πρόβλημα να παίξω κανονικά το έργο. Τώρα έχω πρόβλημα. Δεν μου είναι πλέον τόσο εύκολο να κάνω πολλά πράγματα. Και που το είπα τι έγινε; Δεν με νοιάζει».

Πέρα από το θέατρο, τι σας αρέσει να κάνετε;

«Ενα πράγμα από αυτά που έκανα πάρα πολύ είναι ότι μαζευόμασταν στα σπίτια φίλων. Ημουν ξενύχτης παλιά. Μου άρεσε να βλέπω το ξημέρωμα και αν το διαλύαμε σε ένα σπίτι μετά θα πήγαινα σε άλλο, γιατί είχα πολλές παρέες. Τώρα, ειδικά με αυτό το έργο, κοιμάμαι πολύ νωρίς. Στις 12 είμαι στο κρεβάτι».

Με την πολιτική δεν θελήσατε να ασχοληθείτε. Δεχθήκατε πολλές προτάσεις;

«Οχι. Μία πρόταση δέχθηκα μόνο. Πάνε κάποια χρόνια. Ηταν για να κατεβώ υποψήφιος στην Ευρωβουλή, και είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση πότε στη ζωή μου να πολιτευθώ».

Ιδεολογικά πού τοποθετείστε;

«Μολονότι έχω ψηφίσει στο παρελθόν Αριστερά, δεν είμαι αριστερός».

Για την κατάσταση είστε αισιόδοξος; Θα πάνε καλύτερα τα πράγματα;

«Δεν το ξέρω, απλώς με ενοχλεί που ακούω άσχημα πράγματα για τον Μητσοτάκη. Οτι δεν είναι έξυπνος κ.τ.λ. Εχει σπουδάσει ο άνθρωπος, δεν ξέρω και εγώ σε ποιο σπουδαίο πανεπιστήμιο, έχει δουλέψει και εν πάση περίπτωση, μπορεί να μην τα καταφέρει, αλλά εγώ εύχομαι να τα καταφέρει. Με ενοχλεί αυτό, πολύ εύκολα μιλάνε, βρίζουν. Δεν μιλάω μόνο για τους πολιτικούς. Μιλάω για τον οποιονδήποτε», είπε στο BHMAgazino.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved