Απίστευτο! Δείτε πόσα κιλά έχασε η Παπουτσάκη μετά την εγκυμοσύνη της (photos)
Showbiz

Απίστευτο! Δείτε πόσα κιλά έχασε η Παπουτσάκη μετά την εγκυμοσύνη της (photos)

Σε αποκαλύψεις για το βάρος της προέβη η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πόσα κιλά έχει χάσει από την τελευταία της εγκυμοσύνη και πόσα της έχουν μείνει, ενώ ακόμη τόνισε ότι πλέον η ζωή και οι προτεραιότητές της έχουν αλλάξει με την έλεση των παιδιών της!

Στην τηλεόραση γιατί δεν θα σε δούμε τη φετι­νή σεζόν;

Φέτος, παρόλο που είχα φοβερά ενδιαφέρουσες προτάσεις, δεν μπορούσα να κάνω τηλεόραση και θέατρο παράλληλα. Το μωρό είναι 6,5 μηνών και το θηλάζω ακόμα.

Πώς ρυθμίζεις το χρόνο του θηλασμού σε σχέ­ση με τη δουλειά σου;

Πλέον τρώει και φαγητό, αλλά βγάζω το γάλα μου κάθε βράδυ όταν είμαι στην πρόβα, με την ελπίδα ότι θα το πιει την άλλη μέρα, αλλά δεν θέλει το μπιμπε­ρό. Είναι τεράστιος, τρώει όλο του το φαγητό.

Το βάρος που είχες πάρει στην εγκυμοσύνη σε άγχωσε;

Ναι, με άγχωσε λίγο, γιατί είχα πάρει 25 κιλά, αλλά τώρα έχουν φύγει κι έχουν μείνει μόνο 6 ακόμα, τα οποία θα φύγουν, πού θα πάνε; Βέβαια, τρώω τα πά­ντα. Προσπαθώ να τρέφομαι υγιεινά για το μωρό, αλλά δεν τρέφομαι διαιτητικά, τρώω «στούκας» πράγματα: ταχίνι με μέλι το πρωί, αμυγδαλόγαλα!

Ο ρόλος ζωής, που είναι εκείνος της μητέ­ρας, είναι ο πιο σημαντικός για σένα πλέον;

Αδιαμφισβήτητα ο ρόλος της μητέρας είναι ο πιο σημαντικός κι εκείνος που με απασχολεί πιο πολύ απ' όλους τους άλλους ρόλους. Φυ­σικά, αγαπώ τη δουλειά μου, τη λατρεύω...

Κατερίνα Παπουτσάκη

Πώς καταφέρνει να ισορροπείς πλέον τις ώρες που χρειάζεται να βρίσκεσαι κοντά στα δύο σου παιδιά και στην εργασία σου, καθώς απαιτεί κι εκείνη το δικό της χρόνο;

Με τον Μάξιμο είχα βρει μια ισορροπία, τώρα δεν το ισορροπώ 100%. Ο μεγάλος μου γιος είναι 6 χρονών και πηγαίνει στην Α' δημοτικού. Προσπαθώ να αφιερώνω όσο περισσότερο χρόνο γίνεται, όπως και στο να είμαι εγώ εκείνη που κάνει τα πρακτικά των παιδιών, γιατί μου αρέσει που είμαι μαμά τους. θέλω να είμαι εγώ αυτή που τα μεγαλώνει, θέλω να είμαι πάνω από τα παιδιά μου.

Ο σύζυγος σου σε βοηθάει;

Εννοείται με τη βοήθεια του συζύγου. Πολύ συχνά ο άντρας μου λέει: «Είσαι αγχωτική, είσαι ενοχική...», αλλά για μένα αυτό έχει σημασία, να προσπαθώ πε­ρισσότερο. Βέβαια, πολλές φορές το κάνω με άγχος και ενοχικότητα, αλλά για μένα είναι πολύ σημαντι­κό μέλημα να είμαι εκεί για τα παιδιά και να προ­σπαθώ να βρίσκω τον χρόνο, σε βάρος του ύπνου μου, της ξεκούρασης και της δικής μου διασκέ­δασης.

Αυτά έχεις περιορίσει προκειμένου να βρίσκεις περισσότερο χρόνο για χα παιδιά σου;

Τις πολλές κοινωνικές συναναστροφές, που λατρεύω, τις έχω περιορίσει. Είμαι πάρα πολύ κοινωνικός άνθρωπος. Τώρα πάμε πιο πολύ με την κοινωνική ζωή των παιδιών, ωραία είναι κι αυτή, αλλά γενικά προσπαθώ να διατηρώ τις φιλίες μου και τους ανθρώπους μου, απλώς γίνομαι πιο επιλεκτική, γιατί δεν προλαβαίνω να έχω τόσα... μέτωπα ανοιχτά. Γίνομαι πιο συγκεκριμένη, το οποίο δεν είναι κακό, είναι στοιχείο ωρίμανσης.

Τι άλλαξε στη ζωή σου ο ερχομό των παιδιών σου;

Ουσιαστικά είναι μια ωριμότητα, μια γείωση που συμβαίνει όταν γίνεις μάνα, φεύγει το κέντρο από τον εαυτό σου και τοποθετείται στα παιδιά σου, στο μεγάλωμα τους και στην ευθύνη που έχεις απέναντι σ' αυτά. Το βρίσκω φοβερά ευτυχές κι αισθάνομαι εξαιρετικά τυχερή που μου έχει δοθεί η ευκαιρία να γίνω μαμά και μάλιστα για δεύτερη φορά, γιατί δεν είναι καθόλου εύκολο στις μέρες μας. Λατρεύω τα παιδιά μου. Η μητρότητα φέρνει και τις φοβίες...

Ποιες είναι οι φοβίες σου;

Να είναι καλά τα παιδιά, να μην πάθουν τίποτα και να είμαι πάντα εκεί γι’ αυτά. Τα όνειρα μου έχουν μεταφερθεί στα παιδιά μου. Η δουλειά μου είναι μεράκι, αλλά το θεμελιώδες στη ζωή είναι τα παιδιά μου.

Αποκλείεις το ενδεχόμενο τρίτου παιδιού στη ζωή σου;

Δεν αποκλείω γενικά τίποτα στη ζωή... δεν ξέρω... Δεν νομίζω... αλλά έτσι έλεγα και για ίο δεύτερο παιδί. Νομίζω, πάντως, πως αν έκανα τρίτο παιδί, θα ήταν κι εκείνο αγόρι, είμαι αγορομάνα.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved