Δούκισσα Νομικού: Έτσι χάνει τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης της (Photos & Video)
Showbiz

Δούκισσα Νομικού: Έτσι χάνει τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης της (Photos & Video)

Η Δούκισσα Νομικού μπορεί να γέννησε πριν λίγες μέρες με το δεύτερο παιδάκι της, όμως προσέχει τη διατροφή της.

Η Δούκισσα Νομικού, όπως στο πρώτο της παιδί, έτσι και στο δεύτερο δεν πήρε πολλά κιλά. Άλλωστε ποιος μπορεί να ξεχάσει τις φωτογραφίες που δημοσίευσε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της με μαγιό; Ιδίως όταν μπήκε στον όγδοο μήνα και δημοσίευσε φωτογραφίες στο instagram με ολόσωμο μαγιό μείναμε όλοι άφωνοι!

H Δούκισσα Nομικού πήρε λίγα κιλά και στη δεύτερη εγκυμοσύνη της και σίγουρα θα τα χάσει σε χρόνο

Η Δούκισσα γέννησε το κοριτσάκι της, που θα πάρει το όνομα Αναστασία και ήδη έχει ξεκινήσει να προσέχει τη διατροφή της παρά τις μικρές ατασθαλίες που κάνει, όπως χθες, Τετάρτη 9 Οκτωβρίου που έφαγε πορτοκαλόπιτα!

Η Δούκισσα Νομικού διαθέτει αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz. Και όπως στην πρώτη της εγκυμοσύνη που έχασε τα κιλά σε χρόνο dt έτσι και στη δεύτερη φαίνεται πως θα τα χάσει πολύ γρήγορα και όταν την δούμε θα πάθουμε πλάκα!

Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια σε ερώτηση follower της: «Μετά τον θηλασμό, ξεκινάω εντατική γυμναστική και σωστή διατροφή! Πάντα όμως με υπομονή και σεβασμό προς το σώμα μου.. Σε καμία περίπτωση δεν είναι ίδιο όπως ήταν πριν τις εγκυμοσύνες. Να σου πω κάτι; Είναι πολύ καλύτερο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved