Απίστευτη ιστορία αγάπης! Είχαν σχέση πριν από 13 χρόνια & ξαναβρέθηκαν στην κηδεία του Βαρδή (pics)
Showbiz

Απίστευτη ιστορία αγάπης! Είχαν σχέση πριν από 13 χρόνια & ξαναβρέθηκαν στην κηδεία του Βαρδή (pics)

Αυτή την όμορφη ιστορία αγάπης δεν την γνωρίζαμε μέχρι σήμερα κι όμως ήρθε η ώρα να βγει στο φως.

Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και αποκάλυψε πράγματα που δεν γνωρίζαμε και είναι άκρως συγκινητικά.

Πολλές συμπτώσεις τελικά στη ζωή σου και σχέσεις καρμικές. Μια από αυτές είναι και η σχέση σου με την σύντροφο σου Δώρα.

Πράγματι, με την Δώρα συνέβη κάτι περίεργο. Πριν από 13 χρόνια είχαμε σχέση. Κάποια στιγμή χωρίσαμε. Βρεθήκαμε μετά από πολλά χρόνια στην κηδεία του Βαρδή επειδή και οι δύο γνωρίζουμε και είμαστε φίλοι με τον Γιάννη. Εκεί απλά είπαμε ένα «γεια, τι κάνεις».

Ξαναχαθήκαμε. Κάποια μέρα η Δώρα μου ζήτησε τη βοήθεια μου σε κάτι. Μου λέει «Κώστα μου είπανε αυτό και έχω μάθει αυτό, ξέρεις κάτι;». Της είπα, λοιπόν, ότι της είπα και από εκεί ξεκινήσαμε και μιλάγαμε και πάλι. Είχε ακούσει για την παράσταση που έπαιζα τότε. Την κάλεσα να έρθει και από εκείνο το βράδυ είμαστε και πάλι μαζί.

Είναι ο γάμος στα άμεσα σχέδια σας;

Όχι. Ο γάμος είναι ένα ακριβό σπορ. Εννοώ πως δυστυχώς ζούμε σε μια κοινωνία που τα πάντα πρέπει να γίνουν σε υπερβολικό βαθμό για να είναι κοινώς αποδεκτά.

Ακριβό νυφικό, ακριβό κουστούμι, ακριβό χώρο δεξίωσης, εκκλησία, καλεσμένοι. Όλο αυτό το πράγμα. Και μετά, όταν φέρνεις και ένα παιδί στον κόσμο, άσχετα αν έχεις την άνεση ή όχι, έχεις αμοιβές γιατρού, αμοιβές νοσοκομείου, χειρουργεία -αν χρειαστεί- και ξαφνικά σου πάει ένα παιδί για να γεννηθεί 7-8 χιλιάδες ευρώ.

Όλοι αυτοί που μου είπες είναι ο λόγοι που δεν σκέφτεστε να προχωρήσετε ένα βήμα ακόμα τη σχέση σας;

Το θέμα γάμος έχει να κάνει πολύ με το αν δημιουργήσουμε οικογένεια. Αν δεν δημιουργήσουμε οικογένεια, δηλαδή δεν πάρουμε την ευλογία αυτή, αν δεν κάνουμε παιδί, δεν υπάρχει και λόγος να παντρευτούμε. Αυτή όμως τη στιγμή δεν το επιδιώκουμε.

Θεωρείς τον εαυτό σου τύπο εσωστρεφή ή εξωστρεφή; Μπορεί να σε «διαβάσει» πιστεύεις εύκολα ο άλλος;

Είμαι εσωστρεφής τύπος. Δεν ανοίγομαι εύκολα. Σε τρία - τέσσερα μόνο άτομα. Δεν θεωρώ πως υπάρχει λόγος κανείς να γνωρίζει τα προσωπικά μου θέματα, τα προσωπικά μου αισθήματα ή αν βιώνω κάτι δύσκολο ή την απώλεια ενός δικού σου ανθρώπου.

Σε τρυφερή ηλικία βίωσες την απώλεια του πατέρα σου. Ένιωσες τότε την ανάγκη να «εξωτερικεύσεις» συναισθήματα και να έρθεις πιο κοντά με τη μητέρα σου;

Η μητέρα μου ήταν και είναι μια δυναμική γυναίκα. Μόλις χάσαμε τον πατέρα μας, η μητέρα μας ανέλαβε τα πάντα, ήταν βράχος και στήριγμα. Μαζί πορευόμασταν, με αγάπη και φροντίδα. Ωστόσο, επειδή καταλάβαινα ότι χρειαζόντουσαν πιο πολύ αυτήν την αγάπη η μάνα μου και η αδερφή μου, να έρθουν πιο κοντά οι δυο τους, εγώ λίγο έκανα πίσω, «απομακρύνθηκα». Δεν ήθελα να γίνομαι βάρος στη μάνα μου ή την οικογένεια μου.

Μα πως είναι δυνατόν ένα παιδί να γίνει βάρος στη μητέρα του;

Δεν ξέρω, εγώ το έβλεπα έτσι. Πως αν γκρινιάξει ή θελήσω κάτι θα γίνω φόρτωμα και βάρος στην οικογένεια μου.

Ήθελα πάντα ό,τι μου συμβαίνει να το λύνω μόνος μου και να έχω στο τέλος την χαρά πως το κατάφερα. Ακόμα και σήμερα θέλω μόνος μου να τα καταφέρνω, να ξεπερνάω τα δύσκολα, τα εμπόδια που μπορεί να τύχουν.

Ποιες είναι οι σχέσεις σου σήμερα ρε τη μαμά σου;

Κάποιος θα την ονόμαζε τυπική. Δηλαδή, η μάνα μου με την αδερφή μου μιλάνε κάθε μέρα στο τηλέφωνο. Εγώ μιλάω μαζί της μια φορά την εβδομάδα. Αφού πολλές φορές και η κοπέλα μου με ρωτάει «μίλησες με τη μαμά σου; Πάρε την ένα τηλέφωνο». Τι να κάνω τώρα; Μεγάλωσα έτσι. Αυτό είχε να κάνει πολύ και με τα ταξίδια. Έλειπα πολύ από την Ελλάδα.

Βρισκόμουν σε χώρες με διαφορετική ώρα. Για παράδειγμα στην Αμερική, στην Ασία. Δεν είχαμε παλιά και τα κινητά. Ήταν δύσκολη η επικοινωνία. Οπότε μου έμεινε μάλλον «κουσούρι» από τότε.

Πως μπορεί ένας άνθρωπος που του αρέσει να είναι ανεξάρτητος και ελεύθερος, να συνδυάζει ταυτόχρονα μια σοβαρή, όμορφη και μακροχρόνια σχέση;

Το ότι μου αρέσει η ανεξαρτησία μου και η ελευθερία μου εμπεριέχει μέσα ότι σέβομαι και τον άλλον, αυτό που έχουμε και τα συναισθήματα μας. Λέγοντας, λοιπόν, ανεξαρτησία ή ελευθερία, είναι πως θα πάω με τους φίλους μου και τις μηχανές μας για παράδειγμα τρεις ημέρες ένα ταξίδι, θα πάμε ας πούμε να ανεβούμε στον Όλυμπο και η Δώρα δεν θα αρχίσει να λέει «α, και που είσαι τώρα και τι κάνεις εκεί και πότε θα έρθεις και γιατί με άφησες δυο μέρες και έφυγες;». Με τη Δώρα έχουμε τον χωροχρόνο μας. Εγώ ας πούμε επειδή έχω το «ψώνιο» και παίζω ακόμα μπάλα, υπάρχουν βράδια που της λέω πως σήμερα θέλω να κοιμηθώ νωρίς, δεν θα βγούμε για να είμαι αύριο ξεκούραστος για να πάω στο γήπεδο να παίξω. Το σέβεται, όπως σε ανάλογη περίπτωση και εγώ. Έχει ο καθένας μας σε εισαγωγικά και την «προσωπική του ζωή» μέσα στη σχέση μας, είπε στο Grande.

Δείτε ποιος είναι ο ηθοποιός που έκανε αυτές τις αποκαλύψεις στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved