Απίστευτο! Λαϊκός τραγουδιστής είπε για τον γιο του: «Ήθελε να γίνει τραγουδιστής, ήταν αστείος»
Showbiz

Απίστευτο! Λαϊκός τραγουδιστής είπε για τον γιο του: «Ήθελε να γίνει τραγουδιστής, ήταν αστείος»

Παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και δεν σταμάτησε να κάνει αποκαλύψεις για την ζωή του και τους γύρω του.

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής, μίλησε για όλους και για όλα, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει πώς αντέδρασε όταν ο γιος του του ανακοίνωσε ότι θέλει να γίνει τραγουδιστής.

Μίλησε μου για τη σχέση που έχεις με τον γιο σου.

Ο Νίκος είναι καλά, προχωράει τη ζωή του, μαζί με τη μανούλα του, έχουν γίνει το δίδυμο της επιτυχίας. Έχει τελειώσει Γυμναστική Ακαδημία, σε αγγλικό κολέγιο. Ήθελε να γίνει τραγουδιστής, είχε όνειρα, αλλά δεν έκανε γι' αυτό, καθόλου, ούτε καν το συζήτησα. Ήταν αστείος σαν τραγουδιστής, θα γινόταν ρεζίλι, δεν το ρίσκαρα, τον άφησα να κ καταλάβει μόνος του και το κατάλαβε.

Τι του είπες για να τον αποτρέψεις;

Του είπα: «Είσαι ψάρι, δεν είσαι τραγουδιστής. Το ψάρι τραγουδάει;». Είναι πάνω στην ωριμότητα, έχει περάσει κατά πολύ τα 30, δεν έχει παντρευτεί και το βλέπω χλομό να το κάνει για να με κάνει παππού. Δεν μπορεί να αναλάβει αυτός τέτοιες ευθύνες. Δεν είναι κορόιδο σαν τον πατέρα του να αναλάβει τέτοιες ευθύνες. (Γέλια.)

Πώς βλέπεις τα πράγματα σήμερα στο χώρο του τραγουδιού;

Τα πράγματα σήμερα στο τραγούδι πάνε κατά διαόλου, δυστυχώς, δεν υπάρχει μουσική, δεν υπάρχει στίχος και «πάντρεμα» αυτών των δύο.

Θεωρείς ότι πολλοί είναι εκείνοι που τραγουδούν για την... τσέπη τους και όχι για την ψυχή τους;

Ναι, για την τσέπη, αλλά όχι αποκλειστικά γι΄ αυτήν. Το δια ταύτα και η σκοπιμότητα μου δεν είναι αυτή, να κάνω λεφτά από το τραγούδι. Το τραγούδι δεν είναι εμπορεύσιμο, επειδή αφορά την ψυχή μου, δεν διαπραγματεύεται, ούτε αγοράζεται.

Δεν τραγούδησες ποτέ για την «τσέπη»;

Είναι αναγκαίο κακό, πώς θα επιβιώσεις; Δεν γίνεται να το κάνεις για την ψυχή της μάνας σου!

Πώς επιβιώνεις;

Αυτόν τον καιρό είμαι μια χαρά, κάνω τα έξτρα και τις εμφανίσει μου, «τσιμπάω» το χαρτζιλικάκι μου και την αράζω, κάθομαι όσο μπορώ, είπε στο Λοιπόν.

Δείτε ποιος έκανε αυτές τις δηλώσεις στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved