Άϋπνη η Αθερίδου με το μωρό, κοιμάται όπου βρει! Η τρυφερή φωτογραφία που μας έκανε να... λιώσουμε!
Showbiz

Άϋπνη η Αθερίδου με το μωρό, κοιμάται όπου βρει! Η τρυφερή φωτογραφία που μας έκανε να... λιώσουμε!

Άρχισαν τα... δύσκολα για τη Φωτεινή Αθερίδου που μπορεί να είναι τρισευτυχισμένη που έχει αγκαλιά τον νεογέννητο γιο της, όμως η αϋπνία, πάει... σύννεφο!

Η ηθοποιός η οποία γέννησε στις 22 Σεπτεμβρίου ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Μαγκλάρα ήδη έχει αρχίσει να... κλατάρει μιας και όλες αυτές τις ημέρες, όπως συμβαίνει σε όλες τις νέες μαμάδες, δεν κοιμάται καθόλου.

Αν σκεφτεί κανείς πως μία νέα μαμά πρέπει κάθε τρεις ώρες να θηλάζει ή τέλος πάντως να ταΐζει το μωρό της -ακόμα και μέσα στη νύχτα- ότι πρέπει να είναι πάνω από το παιδί γιανα το αλλάξει αλλά και να το νταντέψει κάθε φορά που εκείνο κλαίει λόγω κάποιου κωλικού, τότε η Φωτεινή έχει... όλα τα δίκαια του κόσμου για την κούραση που νιώθει.

Είναι δε τόσο συσσωρευμένη η κούρασή της που μπορεί να κοιμηθεί ακόμα και στην πολυθρόνα την ώρα που ταΐζει το παιδί μιας και δεν έχει την πολυτέλεια να κοιμηθεί οκτάωρο!

Η ίδια, η οποία έχει αποδείξει πως διαθέτει χιούμορ, ανάρτησε τη φωτογραφία που κάποιος οικείος της -πιθανότατα η μητέρα της ή ο σύντροφός της- τράβηξε για να μοιραστεί τον... πόνο της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Κοιμόμαστε όπου βρούμε γρηγοραααα!! Κακά τσεκ
Τσισα τσεκ
Γάλα τσεκ» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η οποία μπορεί να αποπνέει πολλή κούραση, είναι όμως συγχρόνως και πολύ τρυφερή καθώς κρατά στοργικά τον γιο της που επίσης κοιμάται.

Δείτε την στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved