Πωλίνα Φιλίππου: Το... έκαψε η νύφη του Παντελίδη στο bachelorette πριν τον γάμο της (photos+video)
Showbiz

Πωλίνα Φιλίππου: Το... έκαψε η νύφη του Παντελίδη στο bachelorette πριν τον γάμο της (photos+video)

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η οικογένεια Παντελίδη αλλά και η Πωλίνα Φιλίππου, σύζυγος του Τριαντάφυλλου Παντελίδη καθώς πρόκειται σύντομα να γίνει ο θρησκευτικός γάμος τους. 

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο λίγο πριν τον ερχομό της κόρης του και τώρα ετοιμάζεται και για τον θρησκευτικό ο οποίος θα συνδυαστεί με τη βάφτιση της κόρης τους που θα πάρει το όνομα Αθηνά, όνομα της μητέρας του γαμπρού και φυσικά του αξέχαστου Παντελή Παντελίδη.

Μπορεί ο πόνος για την ξαφνική απώλεια του αξέχαστου τραγουδιστή της οικογένειας να είναι πολύ μεγάλος όμως από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο η μικρούλα, σκόρπισε την ελπίδα αλλά και τη χαρά ξανά στα μέλη της.

Τώρα λοιπόν όλοι περιμένουν πώς και πώς τη βάφτιση της μικρούλας αλλά και την ένωση ενώπιον Θεού των δύο ερωτευμένων. Οι δυο τους έχουν καταφέρει να κρατήσουν μυστική την ημερομηνία αλλά και τον τόπο όπου θα γίνει ο γάμος και βάφτιση όμως δεν θα αργήσουν να γίνουν τα δύο μυστήρια αφού η μέλλουσα νυφούλα το... έκαψε πρόσφατα σε νυχτερινό κέντρο.

Η Πωλίνα Φιλίππου εκείνο το βράδυ έδειχνε να το καταδιασκεδάζει καθώς γλένταγε με τις φίλες της τις τελευταίες ημέρες... εργένικης ζωής, όπως ορίζει το... bachelorette.

Φορώντας ένα υπέροχο ασημί μίνι φόρεμα και με ανάλογο μακιγιάζ, η μέλλουσα νύφη η οποία έχει ήδη επιλέξει το νυφικό των ονείρων της, έδειχνε πολύ λαμπερή και ευτυχισμένη. Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες από το bachelorette της.

Δείτε βίντεο από την υπέροχη βραδιά...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved