Δύσκολες ώρες για γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό – Πέθανε ο πατέρας της (photos)
Showbiz

Δύσκολες ώρες για γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό – Πέθανε ο πατέρας της (photos)

Σήμερα 10-10-2019 έφυγε από τη ζωή ο πατέρας δημοφιλούς ηθοποιού, βυθίζοντας την οικογένεια στη θλίψη.

Η ηθοποιός, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Εκείνες κι εγώ» υποδυόμενη την αρραβωνιαστικιά του Δόγκανου, Γιάννη Μπέζου, περνάει μια θλιβερή ημέρα.

Η Λουκία Πιστιόλα, η οποία πριν από λίγο διάστημα έχασε και τη μητέρα της Αίγλη, φαίνεται να δοκιμάζεται για ακόμη μια φορά. Εκείνη κι η αδερφή της Βασιλική ήρθαν σήμερα Πέμπτη αντιμέτωπες με τον θάνατο του πατέρα τους, κάτι που είναι αναμφισβήτητα βαρύ.

Ο Γεώργος Πιστιόλας γεννήθηκε στο Αγρίνιο, το 1930 και ήταν ο μικρότερος γιος της οικογένειας. Μετά το πέρας των πανεπιστημιακών του σπουδών στην ΑΣΟΕΕ, ασχολήθηκε συνεργαζόμενος με τους δυο αδερφούς του, Ευστράτιο και Ευθύμιο με το χονδρικό εμπόριο ρυζιού, ενώ το 1962 δημιούργησαν στο Αγρίνιο το εργοστάσιο επεξεργασίας ρυζιού.

Ήταν πρόεδρος της AGRINO για σχεδόν τρεις δεκαετίες, αλλά και μέλος της Διοίκησης του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας από την δεκαετία του 1960, στο οποίο διετέλεσε πρόεδρος από το 1983 έως το 2002 και για σειρά ετών, αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης επιμελητηρίων Ελλάδος. Ακόμη, ήταν νομαρχιακός σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφιος Νομάρχης στις πρώτες Νομαρχιακές εκλογές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved