Η Κ. Παπουτσάκη στο gossip-tv: Ο ερχομός του Κίμωνα, ο Μάξιμος & η καθημερινότητα με τον σύζυγό της
Showbiz

Η Κ. Παπουτσάκη στο gossip-tv: Ο ερχομός του Κίμωνα, ο Μάξιμος & η καθημερινότητα με τον σύζυγό της

H Κατερίνα Παπουτσάκη έχει κάθε λόγο να χαίρεται, αφού η οικογενειακή της ζωή και η επαγγελματική της πορεία είναι δύο παράγοντες πλήρεις.

Η δημοφιλής ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην θεατρική παράσταση «Αριστοτέλης Ωνάσης: Τα θέλω όλα» σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή και μας μίλησε για τον ρόλο της ως «Μαρία Κάλλας».

Με ειλικρίνεια αναφέρθηκε στα όσα κάνει, προκεινένου να υποδυθεί όσο το δυνατόν καλύτερα την σπουδαία καλλιτέχνιδα, ενώ δεν δίστασε να περιγράψει τον Σταμάτη Φασουλή ως σκηνοθέτη.

Εκτός από μια επιτυχημένη ηθοποιός, η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι και μια χαρούμενη μητέρα, της οποία η ζωή άλλαξε σημαντικά μετά και την έλευση και του δεύτερου γιου της Κίμωνα. Εκείνη, με γλυκύτητα, μίλησε για τους δυο γιους της λοιπόν, αποκαλύπτοντας πώς ο πρωτότοκος Μάξιμος εξέλαβε τον ερχομό του αδερφού του.

Η Κατερίνα κι ο σύζυγός της Παναγιώτης Πιλαφάς έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν. Αλήθεια, εκείνος της κάνει παράπονα για τον χρόνο της και πώς τα καταφέρνει να βρίσκει την ισορροπία η ίδια;

Η Κατερίνα Παπουτσάκη σε μια ωραία κουβέντα!

Κατερίνα Παπουτσάκη

Θα ενσαρκώσεις τη Μαρία Κάλλας. Πώς αισθάνεσαι;

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, ταυτόχρονα όμως έχω μεγάλο τρακ και αγωνία. Αισθάνομαι ότι χρειάζεται ακόμη πολύ δουλειά. Χαίρομαι που συμμετέχω σε αυτήν την παραγωγή.

Πώς έχεις μελετήσει τη Μαρία Κάλλας προκειμένου να την υποδυθείς;

Μελετάω πολύ τις συνεντεύξεις της, τα βίντεο που μπορώ να τη δω με σάρκα και οστά, τον ψυχισμό της και όσα στοιχεία έχουμε για εκείνη. Παράλληλα, όμως, μελετώντας σε βάθος το κείμενο που έχουμε και προσπαθώ να αποδώσω τις σκηνές με όλη την αλήθεια που τις έχει γράψει ο Σταμάτης Φασουλής.

Είναι δύσκολος ρόλος ο συγκεκριμένος;

Φυσικά! Όμως, δεν είναι η ζωή της Μαρίας Κάλλας κι αυτό είναι πολύ σημαντικό να το πούμε. Είναι οι στιγμές της μέσα από τη σχέση της με τον Αριστοτέλη Ωνάση. Οπότε, τη βλέπουμε σε σχέση με τον Ωνάση, δεν τη μελετάμε αποκομμένα σαν προσωπικότητα και σαν φαινόμενο. Προφανώς μέσα από αυτή τη διαδικασία διαγράφεται και η προσωπικότητά της και ο τρόπος με τον οποίο βίωνε την κατάσταση στο πλευρό του Αριστοτέλη Ωνάση.

Όταν σου έγινε η πρόταση για τον συγκεκριμένο ρόλο ποια ήταν η αντίδρασή σου;

Χάρηκα πάρα πολύ αλλά και αγχώθηκα μαζί. Ωστόσο, το γεγονός ότι μου έγινε η συγκεκριμένη πρόταση από τον Σταμάτη Φασουλή με χαροποίησε πολύ, γιατί δεν έχουμε δουλέψει ξανά μαζί και ήθελα πολύ να ζήσω αυτήν την εμπειρία μαζί του και φυσικά σε αυτό το φανταστικό θέατρο, το «Παλλάς» που είναι κάθε φορά χαρά μου όταν βρίσκομαι εδώ!

Ο Σταμάτης Φασουλής είναι αυστηρός σκηνοθέτης;

Δεν θα το έλεγα. Ξέρει τι θέλει και ξέρει πώς θα το πάρει. Σε βοηθά πολύ να πας στην κατεύθυνση που εκείνος έχει οραματιστεί. Ξέρει το αποτέλεσμα, το έχει δει και είναι εκεί. Φυσικά αυτό έχει προκύψει από την πολύχρονη εμπειρία του κι από το πόσο έξυπνος άνθρωπος είναι.

Χρόνο έχεις για εσένα;

Έχω γιατί δεν κάνω δυο πράγματα ταυτόχρονα αλλά ένα τη φορά. Όλη τη μέρα είμαι με το μωρό!

Πώς είναι τώρα που ένα ακόμη μέλος προστέθηκε στην οικογένεια;

Είναι πολύ ωραία. Ο Κίμωνας είναι πολύ γλυκός. Μας έχει τρελάνει όλους! Παρόλο που δεν ήταν κάτι που περίμενα ότι θα συνέβαινε, συνέβη. Ήρθε μόνο του και είμαι πολύ χαρούμενη που συνέβη τελικά!

Ο Μάξιμος πώς υποδέχθηκε τον αδερφό του;

Με μεγάλη χαρά και αγάπη! Προφανώς κάποιο μικρό παράπονο θα έχει εκφράσει αλλά όχι έκδηλο. Αισθάνομαι ότι πλέον είναι σε άλλη ηλικιακή φάση. Είναι στην α’ δημοτικού, έχει την κοινωνική του ζωή. Αν συνέβαινε με μικρότερη διαφορά ηλικίας πιθανότατα θα τον επηρέαζε με έναν τρόπο. Τώρα είναι σίγουρος για την αγάπη που του έχουμε και συνεχίζει να παίρνει ισάξια. Εξάλλου, είναι σε μια άλλη διαδικασία πια.

Μοιράζεις σε όλους σου τους άντρες ισάξια τον χρόνο σου ή ο σύζυγος εκφράζει παράπονα;

Όχι δεν εκφράζει, γιατί ξέρει ότι κάνω το καλύτερο που μπορώ. Εγώ είμαι πιο παραπονιάρα στη σχέση! Του λέω ότι θα ήθελα να περνάμε περισσότερο χρόνο μαζί, αλλά επί της ουσίας κάνουμε κι οι δυο το καλύτερο που μπορούμε.

Πιστεύεις ότι η απόκτηση παιδιών βάζει τη σχέση του ζευγαριού σε δεύτερη μοίρα ή μπορεί να βρεθεί ισορροπία;

Μπορείς να βρεις την ισορροπία. Τους πρώτους μήνες είναι λίγο δύσκολο, αρκεί να υπάρχει καλή διάθεση. Όμως τα παιδιά είναι πολύ ενωτικός παράγοντας, ειδικά αν μια σχέση έχει γερά θεμέλια, διαφορετικά αν δεν έχει μπορεί να είναι καταλύτης και να φανούν όλες οι αδυναμίες. Κι αυτό γιατί είναι μια κατάσταση πολύ απαιτητική. Δεν είσαι ανέμελος πια!

Σκέφτεσαι να μεγαλώσεις κι άλλο την οικογένειά σου ή αυτό το αποφασίζει ο Θεός;

Δεν ξέρω ποιος το αποφασίζει (Γέλια.) Όπως σου είπα ο Κίμωνας ήρθε αιφνιδιαστικά και μόνος του, οπότε δεν ξέρω πια τι να πω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved