Σάκης Ρουβάς: Όλα έτοιμα για το επόμενο βήμα του! Η μεγάλη έκπληξη (photos)
Showbiz

Σάκης Ρουβάς: Όλα έτοιμα για το επόμενο βήμα του! Η μεγάλη έκπληξη (photos)

Σε μια διαφορετική εκπομπή από αυτές που τον έχουμε συνηθίσει θα δούμε αυτή τη σεζόν τον Σάκη Ρουβά.

Εκτός από τη συμμετοχή του στο «The Voice», ο δημοφιλής τραγουδιστής θα παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ και τα «Idols», πρόσωπα δηλαδή που με το έργο τους άγγιξαν τις καρδιές πολλών Ελλήνων και έγιναν «είδωλα».

Όπως αναφέρει το Τηλέραμα, η εκπομπή θα είναι γυρισμένη κινηματογραφικά, ως «αφιερωματικά ντοκιμαντέρ», και επρόκειτο να προβληθεί την περσινή σεζόν, αλλά λόγω της απαιτούμενης έρευνας και των πολύωρων γυρισμάτων αποφασίστηκε να προβληθεί φέτος.

Έτσι, με πολλή και εμπεριστατωμένη έρευνα, αλλά και με πρόσωπα - έκπληξη να μιλούν για τα «Idols», έχουν ήδη γυριστεί και είναι έτοιμα προς προβολή τα αφιερώματα για τον Νίκο Κούρκουλο και τον Βλάση Μπονάτσα, ενώ θα γυριστούν και για τους Τζένη Καρέζη, Δημήτρη Μητροπάνο, Μαλβίνα Κάραλη και Παύλο Σιδηρόπουλο.

Τη σκηνοθεσία των δύο έτοιμων επεισοδίων είχε κάνει ο Λευτέρης Χάριτος, ο οποίος όμως τώρα σκηνοθετεί τις «Άγριες μέλισσες» στον ΑΝΤ1 και έτσι αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την παραγωγή του ΣΚΑΪ, λόγω των απαιτητικών, πολύωρων και καθημερινών γυρισμάτων της καινούργιας σειράς.

Όπως φαίνεται, το πρώτο «Ιdol» του Σάκη Ρουβά θα είναι για τον Βλάση Μπονάτσο, καθώς σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται 15 χρόνια από τότε που ο δημοφιλής καλλιτέχνης «έφυγε» από κοντά μας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved