Ισμήνη Νταφοπούλου: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει (photos)
Showbiz

Ισμήνη Νταφοπούλου: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει (photos)

Σε περίπου έναν μήνα η Ισμήνη Νταφοπούλου θα υποδεχθεί την κόρη της, καρπό του ερωτά της με τον Διαμαντή Αγγελάκη.

Η Ισμήνη Νταφοπούλου και ο Διαμαντής Αγγελάκης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας αφού περίπου δύο χρόνια μετά τον γάμο τους ετοιμάζονται να γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Αν και οι δυο τους τηρούσαν μέχρι πρόσφατα σιγήν ιχθύος αυτό πλέον είναι αδύνατο να συνεχιστεί, αφού η στρογγυλή κοιλίτσα της Ισμήνης προδίδει το γλυκό μυστικό τους.

Η Σταρ Ελλάς και Miss Universe Greece 2014 σε έναν μήνα θα γίνει μητέρα και πριν από λίγες ημέρες αποφάσισε να ανακοινώσει, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, το φύλο του μωρού.

Μια μπέμπα έρχεται να συμπληρώσει την ευτυχία του ζευγαριού.

Αυτό το διάστημα η Ισμήνη Νταφοπούλου-Αγγελάκη, όπως υπογράφει πλέον, ετοιμάζει το παιδικό δωμάτιο, το οποίο, όπως αποκάλυψε, θα είναι όλο ροζ.

Ο εφοπλιστής και το μοντέλο περίμεναν μέχρι σχεδόν την τελευταία στιγμή για τις προετοιμασίες προκειμένου να βεβαιωθούν ότι όλα πάνε κατ' ευχήν.

Μια από τις πιο τρυφερές περιόδους λοιπόν, μόλις ξεκίνησε για τους μέλλοντες γονείς και όλα πλέον για εκείνους φαντάζουν ακόμη πιο όμορφα. Με πολλές ευχές από τους δικούς τους ανθρώπους με συζητήσεις για το μέλλον της κόρης τους αλλά και με χαλαρές εξόδους θα κυλήσουν οι ημέρες μέχρι τη μεγάλη στιγμή.

Το ευτύχημα για την Ισμήνη είναι ότι τους μήνες αυτούς δεν χρειάζεται να είναι εγκρατής σε ό,τι αφορά τη διατροφή της όπως προστάζει η ιδιότητα της ως μοντέλου. Σε στάση αναμονής λοιπόν, και με απέραντη λαχτάρα μέχρι να κρατήσουν αγκαλιά το μωρό τους η Ι. Νταφοπούλου και ο Δ. Αγγελάκης προετοιμάζονται για την πιο όμορφη στιγμή της κοινής τους ζωής.

Πηγή: Real Life

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved