Η Φουρέιρα στο πλευρό της μικρής Αλεξίας: Το συγκινητικό μήνυμα και η έκκληση για βοήθεια (vid+pics)
Showbiz

Η Φουρέιρα στο πλευρό της μικρής Αλεξίας: Το συγκινητικό μήνυμα και η έκκληση για βοήθεια (vid+pics)

Μία κίνηση που πραγματικά συγκινεί έκανε η Ελένη Φουρέιρα καθώς βρέθηκε στο πλευρό της μικρής Αλεξίας η οποία το περασμένο Πάσχα δέχτηκε αδέσποτη σφαίρα ενώ έπαιζε στον κήπο του σπιτιού της.

Η μικρούλα, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται, παλεύει για να αποκτήσει μία καλύτερη ποιότητα ζωής, όπως βέβαια και οι γονείς της οι οποίοι θέλουν να την στείλουν σε κέντρο αποκατάστασης στο Αμβούργο παρ’ όλο που σύμφωνα με τη δέσμευση του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, το 8χρονο κοριτσάκι θα μπορούσε να κάνει τη διαδρομή αποκατάστασής της σε ειδικό κέντρο στη Λάρισα.

Η Ελένη βρέθηκε στο πλευρό της μικρής και ανέβασε από το νοσοκομείο ένα βιντεάκι με το προσωπικό της μήνυμα ώστε να βοηθήσουμε όλοι για το όνειρο της οικογένειάς της να βρεθεί στο Αμβούργο και να γίνει γρήγορα καλά.

«Για να γίνει καλά θα χρειαστούμε τη βοήθειά σας. Σας παρακαλώ βοηθήστε μας» είπε η τραγουδίστρια και συνέχισε: «Ηρθα να επισκεφτώ το κορίτσι, της τραγούδησα την ‘Καραμέλα’ την είδα να αντιδρά και ξέρω ότι μπορεί να γίνει καλά».

Δείτε το βίντεο που ανέβασε...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved