Αποκλειστικό: Μίμης Πλέσσας: Η συγκινητική έκπληξη για τα γενέθλιά του και τα τρυφερά λόγια
Showbiz

Αποκλειστικό: Μίμης Πλέσσας: Η συγκινητική έκπληξη για τα γενέθλιά του και τα τρυφερά λόγια

Στην θεατρική παράσταση "Η Παριζιάνα" στο θέατρο Broadway βρέθηκε εχθές (11/10) ο Μίμης Πλέσσας.

Αφού παρακολούθησε τη θεατρική μεταφορά της γνωστής ελληνικής ταινίας, οι συντελεστές του επεφύλασσαν μια έκπληξη!

Ο γνωστος συνθέτης είχε εχθες τα γενέθλιά του κι έτσι όλος ο θίασος του είχε ετοιμάσει μια τούρτα για να τον τιμήσει!

Όλο το θέατρο του τραγούδησε το γνωστό τραγούδι με εκείνον να κάνει χιούμορ για το γεγονός οτι του εύχονται «χρόνια πολλα».

Η συγκίνηση ήταν διάχυτη, ενώ κάποιοι από το κοινό είχαν συναισθηματική φόρτιση που οδήγησε σε δάκρυα.

Όσον αφορά στην παράσταση, όλοι οι ηθοποιοί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και παρουσίασαν με σεβασμό την μεταφορά της ταινίας στο θεατρικό σανίδι.

Η Μπέσσυ Μάλφα -στον ρόλο της Πελαγίας- κατάφερε με την ενέργειά της να κερδίσει τους θεατές, κι αυτό που οφείλουμε να παραδεχτούμε είναι ότι αποτελεί μια αξία performer, καθώς χορός, τραγουδι και υποκριτική ήταν άρτια δοσμένα.

Ο Αντώνης Λουδάρος, ως Λεωνίδας, χάρισε απλόχερα το γέλιο και κατάφερε να κάνει τον ρόλο δικό του με κάποιο τρόπο. Κώστας Μαρτάκης και Πηνελόπη Αναστασοπούλου ερμήνευσαν και ανταποκρίθηκαν πολύ σωστά στις απαιτήσεις των ρόλων τους, κάτι που αντιλήφθηκε και ο κόσμος αν κρίνουμε από το χειροκρότημα.

Φυσικά, συγκίνηση προκάλεσε η guest εμφάνισης της Ερρικας Μπρόγιερ. Η γνωστή «Ελενίτσα», αν και ενσάρκωσε έναν αλλον ρόλο που δεν θα σας μαρτυρήσω, σε ταξίδευε στην εποχή του τότε με την κλάση της και τη γοητεία να παραμένουν αναλλοίωτες.

Highlight η συγκινητική στιγμή εκείνης και της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, της τωρινής «Ελενίτσας» δηλαδή.

Πρόκειται για μια παράσταση που έχει ενέργεια, γέλιο και αν σου αρέσουν αυτού του είδους οι παραστάσεις τότε δες την άφοβα. Άλλωστε, με τη ζωντανή ορχήστρα, τη Λένα Αλκαίου να τραγουδά και την ενέργεια ολων των ηθοποιών άσχημα δεν θα περάσεις!

Δείτε το βίντεο που εξασφαλίσαμε παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved