Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Πάνε για την κόρη (photos)
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Πάνε για την κόρη (photos)

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος, γιόρτασαν την πρώτη επέτειο του γάμου τους μαζί με τη βάφτιση του γιου τους.

Η ευτυχία, όμως, δεν σταματά εδώ για την Αθηνά Οικονομάκου και τον σύζυγο της, Φίλιππο Μιχόπουλο, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, ανυπομονούν να γίνουν για δεύτερη φορά γονείς. «Ένα κορίτσι θα ήταν το ιδανικό για εκείνους», λένε πηγές από τον στενό κύκλο τους.

Λαμπερή βάφτιση

Ενάμιση χρόνο μετά τη γέννηση του γιου τους και μόλις ολοκληρώθηκαν οι καλοκαιρινές επαγγελματικές υποχρεώσεις του Φίλιππου Μιχόπουλου, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού ως ιδιοκτήτης πολυτελούς ξενοδοχείου στη Σαντορίνη, το ζευγάρι αποφάσισε να προχωρήσει στη βάφτιση του μικρού Μάξιμου-Σπυρίδωνα.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στους πρόποδες της Πάρνηθας και νονές του νεοφώτιστου ήταν τρεις πολύ καλές φίλες του ζευγαριού: η Βάσω Λασκαράκη, η Νικόλ Παναγιώτου και η Εύη Πρεβενά, οι οποίες μάλιστα, φόρεσαν δημιουργίες από το ίδιο μοτίβο της κολεξιόν ρούχων που λάνσαραν πρόσφατα η Αθηνά Οικονομάκου και η Μαίρη Συνατσάκη.

«Οι νονές μας... και επίσημα συγγενείς πια», έγραψε η ευτυχισμένη μητέρα σε μια ανάρτηση της στα social media.

Ο στολισμός, οι μπομπονιέρες και τα γλυκίσματα της βάφτισης είχαν όλα αναφορές σε ζώα της ζούγκλας ενώ μεταξύ των υπολοίπων καλεσμένων ήταν φυσικά ο σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη, Λευτέρης Σουλτάτος, η Μαίρη Συνατσάκη, ο Νίκος Μουτσινάς, η εδώ και πολλά χρόνια φίλη της Αθηνάς Νίκη Παλληκαράκη, ο Τζώνη Καλημέρης με τη Χριστίνα Κοντοβά και πολλοί ακόμη.

Και αφού όλες οι οικογενειακές τους υποχρεώσεις δρομολογήθηκαν έτσι όπως ακριβώς το ονειρεύονταν, πλέον η πανέμορφη ηθοποιός και ο επιχειρηματίας είναι έτοιμοι να... αναλάβουν ακόμη περισσότερες.

Ένα ακόμη παιδί είναι μεγάλη τους επιθυμία, με τις ευχές όλων σύντομα να την πραγματοποιήσουν και να μεγαλώσουν την οικογένεια τους και την ευτυχία τους.

Με το καλό λοιπόν.

Δείτε μερικά στιγμιότυπα από τη βάφτιση του γιου τους στην παρακάτω gallery:

Πηγή: RealLife

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved