Το Τατουάζ: Η θεαματική αλλαγή στο σώμα της- Κατάφερε να χάσει 40 κιλά και να αποκτήσει κοιλιακούς!
Showbiz

Το Τατουάζ: Η θεαματική αλλαγή στο σώμα της- Κατάφερε να χάσει 40 κιλά και να αποκτήσει κοιλιακούς!

Ηθοποιός που πρωταγωνίστησε δύο σεζόν στη σειρά «Το Τατουάζ» κατάφερε να χάσει πολλά κιλά και να γίνει αγνώριστη!

Έχασε σχεδόν 40 κιλά με σωστή διατροφή και γυμναστική και η αλλαγή στο σώμα της είναι θεαματική! Έχει αποκτήσει τέλειες αναλογίες, κοιλιακούς «φέτες» και πια έχει αλλάξει και γκαρνταρόμπα! Το έβαλε πείσμα και κατάφερε να αποκτήσει τη σιλουέτα που ονειρευόταν και έστειλε και ένα μήνυμα στους διαδικτυακούς φίλους της.

«Hard work pays off... (η χαρά μου όταν εμφανίστηκε ο πρώτος μου κοιλιακός)» έγραψε πρωταγωνίστρια του Τατουάζ και μας έδειξε το υπέροχο σώμα που έχει αποκτήσει πια.

Για να αποκτήσεις κορμί θέλει θυσίες και εκείνη πια το ξέρει καλά!

Η ηθοποιός πριν χρόνια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, είχε αποκαλύψει ότι στη ζυγαριά της προστέθηκαν 38,5 κιλά και για να καταφέρει να επανέλθει στο φυσιολογικό της βάρος έπρεπε να δώσει τη δική της μάχη με το βάρος.

Και σε συνέντευξή της είχε τονίσει: «Ουσιαστικά με τον αθλητισμό άρχισα ν’ ασχολούμαι μετά τη γέννα, αφού πήρα 38,5 κιλά. Για να τα χάσω ξεκίνησα γυμναστήριο. Έκτοτε το έχω αγαπήσει πολύ….»!

Κανείς δεν πίστευε ότι θα τα χάσει τα παραπανίσια κιλά, εκείνη όμως κατάφερε και να τα χάσει και πια γυμνάζεται συστηματικά και πρόσφατα που πόσταρε μία φωτογραφία της στο instagram από το γυμναστήριο πάθαμε πλάκα γιατί έχει αδυνατίσει και άλλο και έχει αποκτήσει ένα αξιοζήλευτο κορμί!

Δείτε στην gallery που ακολουθεί ποια πρωταγωνίστρια του Τατουάζ κατάφερε να έχει μία απίστευτη αλλαγή στο σώμα της και θα μείνετε και εσείς άφωνοι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved