Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι αδιάκριτες ερωτήσεις και οι φώτο που δεν περιμέναμε! (Photos)
Showbiz

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι αδιάκριτες ερωτήσεις και οι φώτο που δεν περιμέναμε! (Photos)

Κι όμως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε δημοσίως στις πιο αδιάκριτες ερωτήσεις και έδειξε αδημοσίευτες φωτογραφίες της, που σίγουρα δεν περιμέναμε να δούμε!

Και μπορεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να αποφεύγει τις ερωτήσεις όσον αφορά την προσωπική της ζωή ή την επαγγελματική της πορεία, όμως αυτή τη φορά αιφνιδίασε τους πάντες μιας και ήταν τόσο άνετη και χαλαρή και απάντησε ακόμα και στις πιο αδιάκριτες ερωτήσεις των followers της στο instagram!

Tι εννοούμε; Η Queen Ντίνα ζήτησε από τους followers της να της κάνουν ερωτήσεις και εκείνη απάντησε σε όλες… Ναι, καλά διαβάσατε σε όλες ακόμα και σ' αυτές τις ερωτήσεις που ήταν πιο προσωπικές, η Κωνσταντίνα δεν δίστασε να απαντήσει.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τόλμησε και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των followers της - μία μία - και δημοσίευσε φωτογραφίες της, που είναι πραγματικά αρετουσάριστες και χωρίς φίλτρα και απλά μας άφησε άφωνους!

Εσείς τι θα ρωτούσατε την παρουσιάστρια; Πάντως οι followers της την ρώτησαν από το τι τρώει και έχει αδυνατίσει, πότε τελικά θα πάρει το πτυχίο της Φιλοσοφικής μέχρι και αν αυτό το διάστημα αγαπά κάποιον άντρα!

Και εκείνη απάντησε ποστάροντας στη καθεμιά απάντησή της και μία φωτογραφία της! Δείτε στην gallery που ακολουθεί τις αδιάκριτες ερωτήσεις των followers της αλλά και τις απαντήσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved