Toυ unfollow γίνεται στην ελληνική showbiz! Δε φαντάζεστε ποιος έκανε unfollow την Κόκκινου
Τέλος στη φιλία τους έβαλαν η Έλλη Κοκκίνου και η Σίσσυ Χρηστίδου!
Η Ελένη Τσολάκη αποκάλυψε χθες Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου στον αέρα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» ότι η φιλία των δύο γυναικών έλαβε τέλος.
Οι άλλοτε δύο καλές φίλες, που έκαναν παρέα και ο φωτογραφικός φακός τους είχε τσακώσει πολλές φορές σε έξοδό τους δεν μιλάνε πια!
Η Έλλη Κοκκίνου και η Σίσσυ Χρηστίδου έκαναν κοινές διακοπές, κοινές εξόδους και πλέον δεν είναι φίλες!
Σήμερα η Ελένη Τσολάκη επανήλθε στο θέμα και αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» πως η Έλλη Κοκκίνου και ο Θοδωρής Μαραντίνης έκαναν και αυτοί unfollow ο ένας στον άλλον.
Του unfollow γίνεται... και όπως φαίνεται το unfollow θα συνεχιστεί και δείτε γιατί!
Photo 1/6
Η φιλία τους τελείωσε! Photo 2/6
Η Σίσσυ και η Έλλη δεν μιλάνε πια! Photo 3/6
Μάλιστα η μία έκανε την άλλη unfollow! Photo 4/6
Mετά το unfollow ανάμεσα στις δύο γυναίκες και ο... Μαραντίνης έκανε την τραγουδίστρια unfollow! Photo 5/6
Tι συμβαίνει στην showbiz; Photo 6/6
Ποιος ο ρόλος του Παύλου Σταματόπουλου; Δείτε τι ειπώθηκε στην εκπομπή "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα" στο παρακάτω βίντεο!