Αντίνοος Αλμπάνης: H περιπέτεια της υγείας, το καρκίνωμα και το αίσιο τέλος (Photos)
Showbiz

Αντίνοος Αλμπάνης: H περιπέτεια της υγείας, το καρκίνωμα και το αίσιο τέλος (Photos)

Ήταν αρχές καλοκαιριού, λίγο πριν από την πρεμιέρα του Κατά Φαντασίαν Ασθενή, στην οποία θα πρωταγωνιστούσε, όταν τα νέα που έφτασαν δεν ήταν ευχάριστα. Οι εξετάσεις που έκανε ο Αντίνοος Αλμπάνης έδειξαν ότι είχε εμφανίσει ένα καρκίνωμα. Τρεις μήνες μετά, η ξαφνική περιπέτεια υγείας του μοιάζει να έχει αίσιο τέλος!

Ο Αντίνοος Αλμπάνης ανέβασε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης μια φωτογραφία στο Instagram από τη μέρα της πρώτης χημειοθεραπείας, τρεις μήνες πίσω. Η λεζάντα της φωτογραφίας έγραφε τους στίχους του τραγουδιού «Είμαι χτυπημένος, αλλά θα σηκωθώ και πάλι, δεν θα με κρατήσεις κάτω».

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού People, ο ηθοποιός αναμένει μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου τις τελευταίες εξετάσεις, που θα δείξουν αν είναι πράγματι όλα καλά μ£ την κατάσταση της υγείας του.

Ύστερα από μια σειρά χημειοθεραπειών, το καρκίνωμα μοιάζει πια να έχει υποχωρήσει. Ωστόσο, ο ίδιος παραμένει συγκρατημένα αισιόδοξος μέχρι τις τελικές ανακοινώσεις. Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι όλο αυτό το διάστημα ο Αντίνοος αποφάσισε να μην αναφερθεί δημόσια στο θέμα της υγείας του, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να μην υπάρξει παραπάνω δημοσιότητα, που ενδεχομένως θα επιβάρυνε την ψυχολογία του.

Ελάχιστοι συνάδελφοι του το γνώριζαν, μεταξύ αυτών και ο σκηνοθέτης του, Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος αποφάσισε να σεβαστεί την επιθυμία του και να μη διαρρεύσει τίποτα.

Μάλιστα, λέγεται ότι του συμπαραστάθηκε όσο κανείς άλλος. Αυτή την περίοδο ο ταλαντούχος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο Φινιστρίνι στο Από Μηχανής Θέατρο, στέλνοντας το δικό του μήνυμα δύναμης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved