Ρουβάς-Ρόκκος-Παπαρίζου: Χαβαλές στη Συνέντευξη Τύπου! Η πρεμιέρα, τα πειράγματα και οι εκπλήξεις!
Showbiz

Ρουβάς-Ρόκκος-Παπαρίζου: Χαβαλές στη Συνέντευξη Τύπου! Η πρεμιέρα, τα πειράγματα και οι εκπλήξεις!

Πλησιάζει η πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου σχήματος του φετινού χειμώνα στη νυχτερινή Αθήνα, αυτό των Σάκη Ρουβά, Στέλιου Ρόκκου και Έλενας Παπαρίζου που θα φιλοξενείται στο Estate. 

Η πρεμιέρα είναι το ερχόμενο Σάββατο και οι τρεις καλλιτέχνες θα ενώσουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά όλοι μαζί και το μόνο βέβαιο είναι πως θα μας χαρίσουν έναν μοναδικό χειμώνα επιτυχίας.

Όλοι οι καλλιτέχνες είναι καλοί φίλοι μεταξύ τους. Ο Στέλιος με τον Σάκη γνωρίζονται εδώ και χρόνια και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία στη νυχτερινή ζωή της πόλης. Η νέα προσθήκη ήταν μεγάλη ευχάριστη έκπληξη για τους φαν της καθώς η Έλενα Παπαρίζου επιστρέφει στα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας μετά από πολύ καιρό αποχής.

Οι τρεις καλλιτέχνες σε πολύ παρεϊστικο κλίμα υποδέχτηκαν τους δημοσιογράφους και μίλησαν για όλα όσα τους συνδέουν και τους έφεραν κοντά.

Ο Σάκης Ρουβάς υποδέχτηκε την Έλενα Παπαρίζου μιλώντας με αγάπη για εκείνη. Μάλιστα έκανε έναν παραλληλισμό με την οικογένειά του, λέγοντας πως όταν ήρθε στον κόσμο ο γιος του ένιωσε μεγάλη ευτυχία, όταν ήρθε η κόρη του επίσης μεγάλη ευτυχία μεν αλλά υπήρχαν κοντρίτσες και υπήρχε δίπολο ανάμεσα στα παιδιά αλλά τόνισε ότι τα πράγματα ισορρόπησαν όταν ήρθε η Αριάδνη στον κόσμο.

Αυτό έγινε και με την παρουσία της Έλενας όταν ήρθε στο σχήμα. Έφερε την ισορροπία ουσιαστικά.


Όταν ήρθε η ώρα του Στέλιου Ρόκκου να μιλήσει και τον ρώτησαν πώς τα περνάει στις πρόβες με τον Σάκη, το έριξε στην πλάκα λέγοντας ότι τα περνάει χάλια και πάρα πολύ δύσκολα, κάνοντας φυσικά τους πάντες να γελούν. Τέλος, η Έλενα είπε ότι είναι πολύ ενθουσιασμένη και ότι δεν νιώθει ότι έχει μπει σε μία παρέα και ότι είναι χώρια από τους άλλους. Τόνισε δε ότι περνάνε πολύ καλά και το απολαμβάνουν ιδιαίτερα όλοι μαζί.

Στη συνέχεια, οι τρεις καλλιτέχνες έδωσαν μία πολύ μικρή γεύση του προγράμματος που έχουν ετοιμάσει και που υπόσχεται να φέρει τα πάνω κάτω στη νυχτερινή διασκέδαση του χειμώνα. Δείτε το βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved